AUR susține candidatul PNL de la Satu Mare

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Filiala AUR Satu Mare a anunțat miercuri că va susține candidatul PNL, Adrian Cozma, în cursa pentru șefia Consiliului Județean, argumentând că nu dorește să divizeze votul românilor.

“Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Satu Mare, am luat decizia de a nu avea un candidat propriu. E foarte important ca votul românilor să nu fie divizat și să ne dăm nouă, tuturor, o șansă pentru a avea o administrație românească din 2024. Românii, în proporție de peste 60%, trebuie să meargă fie uniți și să schimbe actuala conducere UDMRistă la nivel de municipiu și mai ales la nivel de județ,” potrivit unui comunicat publicat pe pagina de Facebook a filialei.

”Dacă Marcel Ciolacu a ales să susțină baronetul UDMR-Mircea Govor, eu am o datorie sfântă față de înaintași și o logică a campaniei care nu poate permite UDMR-ului să controleze toate județele din Ardealul atât de pătimit!”, a declarat liderul AUR, George Simion, citat de presă.

În Satu Mare, Alianța Dreapta Unită are 3,8 % din intențiile de vot, exact cât ar fi necesar pentru ca Adrian Cozma să învingă. ADU nu-l susține pe Cozma.

 

Plasticul, o modă useristă / Primăria lui Dominic Fritz a achiziționat un cireș japonez de 12.000 de euro

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
De ce poartă Burduja tricoul turcoaz?
Motorul, BurdujaMobilul și tricoul turcoaz sunt simbolurile brandului de campanie al candidatului PNL pentru funcția ...