De ce poartă Burduja tricoul turcoaz?

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Motorul, BurdujaMobilul și tricoul turcoaz sunt simbolurile brandului de campanie al candidatului PNL pentru funcția de primar general. Sebastian Burduja și-a făcut intrarea în cursa pentru Primăria Capitalei pe motor și cu un tricou turcoaz. De atunci, tricoul polo este piesa vestimentară la care nu renunță în acțiunile electorale. 

Întrebat, la Antena 3, dacă a luat exemplul lui Traian Băsescu, fostul primar general și președinte al României, care purta un tricou asemănător în campaniile electorale, Burduja a răspuns că tricoul său este turcoaz, spre deosebire de cel al lui Băsescu.

Nu am preluat modelul de la Traian Băsescu. Eu sunt în turcoaz, deși cred că îmi stă bine și în bleu. (…) S-a întâmplat să fiu cu tricoul acesta, i-a plăcut echipei și am continuat să-l port, a spus Burduja la Antena3.

Despre culoare tricoului, Burduja spune că transmite înțelepciune și liniște.

„Mie îmi place turcoazul. Este o culoare caldă, este despre înțelepciune, liniște, a avea un plan, a avea o viziune, transmite niște elemente,” a explicat candidatul PNL.

 

 

 

 

 

Un alt motiv nedeclarat de Burduja poate fi și colorarea de către Gabriela Firea a celor 400 de autobuze turcoaz, în timpul mandatului trecut.

Piatră prețioasă

Turcoazul, cu nuanțele sale captivante de la albastru cer la verde, este una dintre cele mai vechi și mai iubite pietre prețioase din lume. Acest mineral semiprețios a fost apreciat de mii de ani ca piatră sfântă, aducătoare de noroc și simbol al bogăției și prosperității.

Popularitatea pietrelor prețioase turcoaz, cu nuanțele lor atrăgătoare și distinctive, le-a făcut să devină un element de bază în diverse bijuterii, de la coliere și cercei la broșe complicate. Capacitatea turcoazului de a completa culorile calde și reci se adaugă la versatilitatea și farmecul său.

 

Planul lui Burduja pentru București

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Viceprimarul Timișoarei Cosmin Tabără nu pleacă din PNL, “partid prizonier în propria casă”
Deși consideră că PNL e “prizonier în propria casă,” viceprimarul PNL al Timișoarei Cosmin Tabără, ...