DESPRE NOI

Mihai Popescu

Proiectul Newstandard.ro, lansat de Marius Ghilezan şi Corneliu Cojocaru, jurnalişti cu experienţă de aproape 30 de ani, îşi propune să readucă în spaţiul public presa de tip quality, a anilor 1990, respectând standardele profesionale ale şcolii britanice de presă.
Newstandard.ro este un proiect independent, bazat pe principiile jurnalismului old school.

Colaboratori

Încă de la început ne-am propus să aducem alături de noi o echipă de tineri, din arii diferite de expertiză, pentru a realiza un produs de calitate, independent de turbulenţele şi tensiunile din spaţiul public.

Ce ne propunem?

Newstandard.ro doreşte să combată fakenews-urile care apar în spaţiul virtual. Ne propunem să devenim o alternativă la site-urile existente.

Ce facem?

Publicăm stiri, comentarii, analize şi sinteze cu problemele din agenda cetăţeanului. Realizăm reportaje pe stil vechi. Extragem esentialul din evenimente, curatam stirile de zgomot. Interviurile incomode vor urmări lămurirea chestiunilor aflate în dezbaterea publică.
Citim şi scriem pentru dreptul cetăţeanului de a fi corect informat. Incercam sa gandim cu mintea noastra.

Nu abdicăm!

Nu abdicăm de la principiul suveran al old school: ştirea trebuie verificată din trei surse. Audiatur et altera pars e o condiţie redacţională sine-qua-non.
Nu rostogolim comunicate de presă!
Nu închidem ochii la abuzuri!

Echipa

Marius Ghilezan – coordonator
Corneliu Cojocaru – senior editor
Valentin Borcea – reporter politică externă
Mihai Popescu – administraţie publică

Aşteptăm şi alţi tineri să ni se alăture! Trimiteţi o ştire prin email şi ne lămurim!

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.