Tentativa de asasinare a lui Robert Fico – primele ipoteze

Marius Ghilezan INTERNATIONAL OPINIE POLITIC

Nu vom afla niciodată cine a comandat asasinarea premierului Robert Fico. Poetul criminal, Juraj Cintula, e un nou Lee Harvey Oswald, asasinul lui J.F. Kennedy. Umanitatea n-a aflat, nici după cincizeci de ani, cine a stat în spatele odioasei crime din Dallas. Cine l-a îmboldit pe Gavrilo Princip, asasinul Principelului Moștenitor Franz Ferdinand al Imperiului Austro-ungar? Rapoartele de investigație n-au niciun răspuns, chiar și după 110 ani. Atentatul de la Sarajevo a fost pretextul începerii primului război mondial. În urma asasinării lui Kennedy, serviciile secrete au pus stăpânire pe toți președinții americani care au urmat. Care este alibiul tentativei de ucidere a lui Fico? Există mai multe ipoteze.

Dintre toate, cea mai importantă pare a fi aceea a interesului internaționalizării conflictului din Ucraina. Se dorește un conflict mondial? Rușii nu se astâmpără? Sau oligarhii „buni” – cei de dincolo de baltă – stau pe sec și plusează la ruleta rusească a lumii?

Iată că după crima economică a aruncării în aer a Nord Stream, suntem martorii unei tentative de asasinat politic. E ca la Sarajevo, iar planeta nu pricepe pericolul în care ne aflăm.

Nu e clar cine e beneficiarul acțiunii de înspăimântare a liderilor lumii? Victoriile succesive de la Harkov ale armatei ruse trebuiau umbrite. Congresul să dea mai mulți bani. Românii să se scape de bateria antieriană Patriot. Să arunce pe geam un miliard de dolari. Cine va mai avea curaj să se opună cu atâta fermitate Ucrainei și Big Pharma? Nimeni.

Sigur, spălații pe creier vor găsi imediat vinovatul. „Putin și-a aruncat în aer conducta,” nu? De fraier ce era.

Toți vocalii se vor autocenzura

Suntem într-un moment de răscruce al democrației. Cine va mai avea cutezanța de a ieși din corectitudinea politică își va risca viața. Dacă promovezi directiva LGBTQ urci pe scenă. Ești pus în lumină. „Noua Ordine Mondială pentru maimuțe,” vorba lui Cozmin Gușă.

Practic, orice intenție de a fi contra unui curent mondial este de ieri suprimată. Se va impune autocenzura. Noua Ordine Mondială va păși prin administrațiile occidentale în cadență de front. «Cine nu va fi cu noi va fi împotriva noastră și va fi lichidat.» Coșmarul se va institui plenar.

I.G. Duca a fost ucis pe peronul gării din Sinaia, în urmă cu aproape 90 de ani. Nici acum nu am aflat de ce premierul a fost lăsat singur să plece la București. Cine i-a pus pe Nicadori să ucidă? Povestea cu de vină sunt legionarii nu ține.

Noul Cominform își va mări rețeaua de influenceri.

Nu e mai sănătos să fii, precum liderii români, în acord cu Fratele cel Mare? De ce să te opui curentului care vine ca un taifun?

Trăim un sfârșit de veac democratic. Pentru ce se pun la cale crime? De ce mor sute de mii de oameni? Pentru ca industriașii americani să vândă mai multe arme. Și ce dacă se schimbă Noua Ordine Mondială? Trebuie să fie uciși cei care se opun. Să fie liniște și pace doar printre dobitoace. #slavaucraina.

VIDEO / Premierul slovac Robert Fico, ciuruit de cinci gloanțe. „Starea lui de sănătate este stabilă, după operații”

P.S. Medicii anunță că Robert Fico a ieșit din pericolul morții. Dumnezeu îi apără pe cei buni.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Explicația noii plafonări dorite de PSD la reparațiile pe RCA: ora de manoperă în service-uri a crescut cu aproape 40%
Prețurile la manoperă în service-urile auto s-au mărit constant în ultimii ani. Conform unei analize ...