FIRME MARI, TRÂNTITE / Constructorii “acoperiţi” din comuna Carcea vor construi Terminalul Aeroportului din Timişoara

Mihai Popescu INVESTIGAȚII Principal

Ştefania Dincă este fericita câştigătoare a noului contract de 5 milioane de euro de modernizare a pistei Aeroportului Timişoara, anunţă presa de specialitate. Ea esta patroana SC Eldiclau SRL, firmă abonată la contractele cu SRI, DIPI şi Regia Protocolului de Stat. Are sediul în comuna Carcea, judeţul Dolj. Firme mari ca UTI Grup, Porr Construct Bucureşti sau Construcţii SA Sibiu au pierdut pentru că au oferit cu 100.000 de euro mai puţin pentru noul terminal. Specialişti din domeniu susţin că această firmă este o acoperire a unor servicii secrete, ajutată să câştige licitaţiile de foşti ofiţeri.

Contrar prevederilor locale, firma are datorii de peste şapte milioane de lei la stat, fapt care descalifică orice competitor. Dar în cazul fetei care se plimbă prin zone exotice Bali, Indonezia si Singapore – conform fotografiilor postate pe internet, asta nu contează.

Lucian Şova, ministrul transporturilor, s-a grăbit să semneze contractul, înainte de a fi demis.

Conform fotografiilor obţinute de publicaţia ImpactPress, directorul Aeroportului Timişoara Daniel Idolu a fost suprins la o masă cu Elton Claudiu Dincă. El a recunoscut întâlnirea la un restaurant de lux din Bucureşti.

Dacă în 2009, conform Registrului Comerţului, acesta îşi vindea unei anumite Daniela Şarpe acţiunile cu doar 20.000 de lei, el apărând ca director executiv, în firma deţinută în acte de plimbăreaţa Ştefania Dincă. Un punct de lucru apare şi pe strada Zorileanu din Bucureşti.

Firma din Carcea a fost fericita câştigătoare a licitaţiei de 10,5 milioane de lei pentru ambulatoriul Spitalului de Obstretică şi Ginecologie din Timişoara, precum şi la Săcălaz sau Arad.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Meteorologii de la ANM au emis o nouă avertizare de vreme rea
Începând cu această după-amiază va ninge în vestul, centrul, nordul țării, la munte, iar vântul ...