VIDEO / Premierul slovac Robert Fico, ciuruit de cinci gloanțe. „Starea lui de sănătate este stabilă, după operații”

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC Principal

Un individ din mulțimea adunată în orașul Handlova a tras de aproape cinci gloanțe în pieptul și abdomenul premierului Slovaciei, Robert Fico. Acesta a fost dus de urgență la spital și supus mai multor operații.

Imaginile de la fața locului arată că primul ministru a fost urcat rapid în mașină și dus de urgență la o unitate de prim ajutor. Ullterior, dus cu elicopterul la un alt spital.

CNN a prezentat un VIDEO cu momentul deschiderii focului.

Asasinul are 71 de ani.

Atât ministrul apărării Robert Kaliňák, cât și ministrul de Interne, Matúš Šutaj Eštok, consideră că tentativa de asasinat este „motivată politic.”

Robert Fico a fost primul lider politic din lume care a criticat mascarada lockdownului din timpul pandemiei, zicând că e organizată de marile companii farmaceutice.

El a câștigat alegerile parlamentare de acum doi ani cu mesajul “nu mai dăm niciun ban Ucrainei.” A ridiculizat și criticat corupția de la nivel înalt din Ucraina și a numit conducerea drept o paiață a occidentului. A criticat agenda LGBTQ a Bruxelles-ului.

Cine este asasinul?

Juraj Cintula este un fost paznic de 71 de ani și s-a apropiat de prim-ministrul slovac după ce acesta a ieșit din Casa de Cultură din Handlova. Un reporter slovac a declarat că bărbatul i s-a adresat lui Fico cu apelativul „Robo”, diminutiv în slovacă pentru numele „Robert”, înainte de a-l împușca de mai multe ori. Întrebat de ce a încercat să-l omoare pe Fico, el a spus: „Nu sunt de acord cu politica Guvernului. Mass-media sunt lichidate. De ce este atacată RTVS? (n.r. – televiziunea de stat slovacă). De ce este concediat Mazák?”
Ministrul sănătății a oferit detalii despre operațiile la care a fost supus premierul după atentat. “Starea lui de sănătate este stabilă.”

Ciucă urmărește sitcomul “Las Fierbinți” / “E dureros să văd cum este parodiată viața politică la țară”

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tentativa de asasinare a lui Robert Fico – primele ipoteze
Nu vom afla niciodată cine a comandat asasinarea premierului Robert Fico. Poetul criminal, Juraj Cintula, ...