Imagini ale vagoanelor aurite din trenul de lux al lui Zelenski, publicate în Polonia

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Președintele Ucrainei, Vlodimir Zelenski, a ajuns la ultima sa vizită de stat în gara Przemyśl din Varșovia, într-un tren cu vagoane de lux, afirmă publicația poloneză Fakt.

Observatorii se declară surprinși că trenul special al președintelui ucrainean este diferit de stilul său de viață modest.

„Mulți pasionați de călătorii cu trenul pot doar visa la un asemenea mijloc de deplasare,” mai spun cei care au văzut luxul debordant.

Salonul neobișnuit al președintelui Zelenski

Zilnic se îmbracă modest. E pregătit de teren, dar în Polonia a venit cu extravaganță, mai notează publicația. Trenul special aparține Căilor Ferate Ucrainiene. Are un vagon de dormit, extrem de spațios cu un pat minunat, o baie pietruită cu mozaicuri si o bucatarie bine utilată. “Puteți pregăti o masă caldă în ea, iar în frigider, dacă este necesar, există și băuturi răcoritoare.

Trenul mai are și o sală confortabilă de conferințe, blindată în exterior. Toate interioarele sunt aurite, dând impresia unui lux extraordinar.

Trenul de lux este opera polonezilor

Vagonul prezidențial, care l-a adus pe Zelenski în Polonia, este unul dintre cele zece “saloane de lux” mobile din dotarea căilor ferate ucrainiene. Acestea au fost renovate de către compania de stat de la Kiev, în urmă cu mai mulți ani.

Când au apărut primele imagini lumea s-a revoltat din cauza opulenței și a stridențelor, completează autorul articolului.

Publicația poloneză mai amintește că fostul președinte al Ucrainei, Ianukovici, era pasionat de lux. Când au apărut recondiționate, lumea a fost extrem de critică.

Acestea au fost remodelate într-un atelier polonez, dezvăluie sursa.

citește și: Donald Trump cere reducerea fondurilor pentru Departamentul de Justiție și FBI

Cu acest tren a călătorit și președintele SUA, Joe Biden, când a făcut vizita surpriză, luna trecută.

Compania le-a renovat cu câțiva ani înainte de război și când s-a lăudat cu noile sale minuni, au existat numeroase voci de critică.

Salonka – o bijuterie cât casa

Nu fără mândrie, transportatorul ucrainean își laudă minunile pe șine:

„Salonka este un adevărat hotel pe roți, dotat cu bucătărie, un hol mare și un dormitor spațios. Zona de odihnă are un pat, birou, dulap, aer condiționat, baie. Numărul de paturi este de la 5 la 11 (în funcție de cerere” – scrie pe site-ul lor Căile ferate ucrainene.

De asemenea, jurnaliștii au documentat că unele dintre vagoanele de lux – de care dispune președintele Zełenski – sunt opera polonezei Pesa din Bydgoszcz.

După cum subliniază experții consultați, din motive de securitate, mai multe trenuri similare au circulat spre granița poloneză și doar la fața locului s-a aflat în care dintre acestea se află președintele Ucrainei, conchide ziarul electronic Fakt.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Predicțiile unui animist scandinav: regimurile “occidentale” vor fi împinse la denazificare
Un animist scandinav face o serie de predicții sumbre despre consecințele războiului din Ucraina. “Odată ...