Daniel Tudorache: Clotilde Armand este Regina gunoaielor

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Într-un dialog cu Horia Ivanovici, în emisiunea Sport și Politică, Daniel Tudorache a explicat de ce crede că Clotilde Armand are interesul să scoată compania Romprest din joc și să aducă în schimbul acestei companii o firmă de salubritate din Franța.

Actualul primar a încercat să rezilieze contractul cu Romprest în trecut din cauza costurilor foarte mari. Cum s-a ajuns ca Sectorul 1, care ar trebui să fie cel mai bogat sector, cum s-a ajuns să fie regele gunoaielor din România? Din toată România, toate aceste entități, are titulatura de regele gunoaielor. Cum s-a ajuns?”, a întrebat Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii Sport și Politică. Răspunsul lui Daniel Tudorache a fost tranșant.

Avem o regină a gunoaielor, care este Clotilde Armand. Ea ne-a adus aici. Știți de ce? Vrea să rezilieze contractul cu Romprest și să aducă o firmă franțuzească. Are dublă cetățenie”, a replicat Tudorache.

Povestea asta că domnule, nu ține cu românii, au cam trecut vremurile ăstea”, a replicat Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii. Cu toate acestea, Horia Ivanovici a mărturisit că nu înțelege de ce un primar, oricare ar fi el, s-ar juca cu sănătatea cetățenilor doar pentru interese financiare sau pentru astfel de ambiții.

Armand are calități? Nu are. Nu știu, nu locuiesc acolo, pe mine nu m-a entuziasmat. M-am și speriat de un șobolan. Nu stă acum Clotilde să aibă grijă de toți șobolanii. Dar tu, ca primar, când vezi munți de gunoaie și treci, mai ales că e o doamnă, poate a făcut și lucruri bune.

Tu ca doamnă, ca primar, când treci pe lângă munți de gunoaie, nu simți nimic? Hai cu soluții, de ce să lași munții ăștia de gunoaie. Călcăm în picioare oamenii și sănătatea și tot?”, a explicat Horia Ivanovici.

CMF 24240446

Daniel Tudorache: George Tuță și Clotilde Armand au aceiași șefi din Statul Paralel

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicușor Dan recunoaște că nu le răspunde primarilor de sectoare la telefon
În cei 4 ani de mandat, primarii de sector ai Bucureștiului l-au acuzat pe Nicușor ...