Nicolae Ciucă: Nicolae Robu este cel mai bun candidat pentru primăria Timişoarei

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat că Nicolae Robu este cel mai bun candidat pentru primăria Timişoarei, lucru demonstrat de faptele şi rezultatele sale. „În mandatul său, a reuşit să implementeze proiecte europene de sute de milioane de euro, proiecte pe care actuala administraţie nu a reuşit să le gestioneze efficient,” a adăugat liderul liberalilor, scrie news.ro.

„Nicolae Robu este cel mai bun candidat pentru primăria Timişoarei. Nu o spunem doar noi, ci o demonstrează faptele şi rezultatele sale. În mandatul său, a reuşit să implementeze proiecte europene de sute de milioane de euro, proiecte pe care actuala administraţie nu a reuşit să le gestioneze eficient. Nicolae Robu şi echipa sa au pus bazele unui nou proiect ambiţios pentru Timişoara, susţinut de PNL şi de coaliţia de guvernare. Cât a fost primar, a reuşit să câştige încrederea investitorilor străini, ceea ce a dus la dezvoltare economică şi locuri de muncă bine plătite”, a scris Nicolae Ciucă, marţi pe Facebook.

Liderul PNL a mai spus că, „în prezent, şomajul în Timişoara este aproape de zero, un rezultat direct al politicilor promovate de PNL la nivel local şi national.”

„Timişoara îşi poate continua drumul dezvoltării doar cu Nicolae Robu,” a concluzionat Ciucă.

Comandat de PNL Filiala Timiș (Alianța PSD-PNL)

CMF: 21240015

Ionuț Stroe: comasarea și prezența mai mare la vot avantajează PNL

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PRIMUL OFICIAL AMERICAN / Prezent la Chișinău, Antony Blinken recunoaște că Joe Biden se gândește la soluția atacării Rusiei de pe teritoriul Ucrainei
Anthony Blinken, secretarul de stat american, a recunoscut la Chișinău, ieri, că administrația Biden evaluează ...