Nicolae Ciucă: Excluderea lui Dan Vîlceanu din PNL a fost o decizie bună

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, în legătură cu momentul excluderii din partid a lui Dan Vîlceanu, că au fost voci în partid care au spus să nu fie dat afară. „Am optat pentru această decizie şi, sigur, s-a votat democratic excluderea şi nu pot să spun că mă bucur, dar în acelaşi timp realizez că a fost o decizie foarte bună, ţinând cont de comportamentul absolut inacceptabil, inexplicabil al domnului Vîlceanu”, a adăugat el, potrivit News.ro.

Deputatul PNL Florin Roman a susţinut, marţi, într-o postare pe Facebook, că deputatul Dan Vîlceanu l-a agresat la ieşirea din sala de plen, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicată în zona nasului. El a povestit că Vîlceanu a încercat să îl muşte şi l-a prins de gât. Roman anunţă că va depune solicitare de sancţionare a deputatului, pentru lovire şi va depune plângere penală împotriva acestuia.

 

Din imaginile surprinse de camerele de filmat din Parlament, incidentul dintre Dan Vîlceanu şi Florin Roman a avut loc în anticamera sălii de plen. Cei doi se împing, iar Vîlceanu încearcă să îl muşte pe liberal de faţă, în timp ce îl ţine de gât. Deputatul neafiliat Dan Vîlceanu a declarat, marţi pentru News.ro, că nu va da declaraţii privind altercaţia pe care a avut-o în plenul Camerei Deputaţilor cu liberalul Florin Roman, pentru că „nu vrea să intre în scandaluri marca Roman”.

Semnficația fotografiei alb-negru a candidatului Nicolae Ciucă

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Gabriela Firea a convins lumea sportivă că este soluția potrivită pentru București
Numărătoarea inversă pentru ziua decisivă a alegerii primarului general al Capitalei, pentru o perioadă de ...