Nicolae Ciucă s-a dus la Cluj să învețe lecția: “dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tişe – Boc Emil!”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, prezent, ieri, la Cluj, a suprins reporterii, declarând că a venit în acest oraș bine gospodărit pentru a învăța lecția de administrație locală.

Liderul liberal susține că mai sunt unii care nu știu bine administrația. Titlul lecției pe care o recomandă sună astfel: „Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tişe – Boc Emil”. „Am venit la Cluj, dincolo de a vă mulţumi şi a vă recunoaşte meritele şi rezultatele, realizările administraţiei liberale, am venit la Cluj să învăţ. Să învăţ de la dumneavoastră, domnule primar, domnule preşedinte al Consiliului Judeţean şi cred că putem să avem o formulă la PNL către administraţiile noastre şi ale altora, care nu au reuşit să ajungă la acest nivel: Dacă vrei să fii util, ia modelul Alin Tişe – Boc Emil”, a declarat Nicolae Ciucă, sâmbâtă, la Cluj.

Nicolae Ciucă s-a lăudat, cu acest prilej, și cu alte conduceri liberale din țară, explicând că prin performanța primarilor liberali și a președinților de consilii județene se demonstrează sintagma: „prin noi înșine,” folosită de fruntașii liberali în secolele trecute.

Nicușor Dan, complice la dezastrul și jaful de pe Arena Națională

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ambițioasele proiecte ale Gabrielei Firea: un nou aeroport, 14 stații noi de metrou, o sală polivalentă de 20.000 de locuri
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, și-a prezentat sâmbătă programul de guvernare locală 2024-2028: ...