Lupta de la Sectorul 1 / Mirel Palada vede o cursă electorală foarte palpitantă. Tudorache urcă spectaculos

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Sociologul Mirel Palada a publicat recent o serie de date de cercetare privind intenția de vot a cetățenilor sectorului 1. El crede că vom asista la o bătălie palpitantă în trei: Armand, Tuță și Tudorache.

“Cel mai recent sondaj Sociopol, realizat în prima săptămână de campanie electorală (10 – 17 mai 2024), ne dezvăluie o luptă strânsă pentru câștigarea Primăriei celui mai influent sector al Bucureștiului din punct de vedere economic.

Avem de-a face cu o cursă în trei.

Între actualul primar Clotilde Armand, din partea Alianței Dreapta Unită USR PMP FD, George Tuță, candidatul Alianței PSD PNL și fostul primar Daniel Tudorache, candidat independent.

Toți trei sunt peste 20 %. Distanța dintre cei trei este de mai puțin de 10 puncte procentuale. În ritmul actual de evoluție, oricare din cei trei poate câștiga Primăria.

Pe primul loc, Clotilde Armand, cu 30%. În scădere față de sondajele anterioare, de dinainte de începerea campaniei electorale.

Pe al doilea loc, George Tuță, cu 26%, la doar patru puncte în spatele lui Clotilde Armand. În ușoară creștere față de sondajele anterioare.

Pe locul trei, Daniel Tudorache, cu 21%, la mai puțin de 10 puncte procentuale de locul 1. În creștere puternică față de sondajele anterioare, când încă nu-și anunțase oficial candidatura și era semnificativ sub 20%,” scrie Mirel Palada pe pagina sa de socializare.

Fostul primar al Sectorului 1, Daniel Tudorache, alungat de la putere, printr-o suspiciune de furt electoral, candidează independent, fiind suținut de un grup de tineri antreprenori din filiala locală a Partidului România Puternică.

CMF 24240446

Ambițioasele proiecte ale Gabrielei Firea: un nou aeroport, 14 stații noi de metrou, o sală polivalentă de 20.000 de locuri

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PUNCTUL PE „i” / Rareș Bogdan: Cozmin Gușă lovește crunt bazinul electoral al lui George Simion
Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan susține că intrarea lui Cozmin Gușă în lupta pentru alegerile prezidențiale ...