Nicolae Ciucă i-a recomandat candidatului PSD-PNL la Primăria Brașov să urce pe TikTok

Andrei Marcu Uncategorized

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a fost prezent la Brașov la o întâlnire electorală a candidaților liberali la Consiliul Județean și Primăria municipiului Brașov, George Scripcaru (susținut și de PSD) și Adrian Veștea. I-a recomandat fostului primar Scripcaru să fie mai atent cu promovarea acțiunilor sale electorale pe online, recomandându-i să urce chiar și pe TikTok, în contextul în care alți liberali criticau platforma și o acuzau de manipulare a tinerilor.

„Dincolo de orice percepţie a oamenilor privind ce s-a întâmplat sau nu s-a întâmplat în ultimii patru ani, aveţi nevoie să faceţi campanie şi pe Facebook. Nu trebuie să-i criticăm pe cei care fac campanie pe Facebook, aceasta este modernitatea, este România. Nouă ne vine mai greu şi recunoşteam în faţa tinerilor liberali (…), ei s-au născut cu aceste mijloace la îndemână şi pe ei acolo o să-i găsiţi. Nu o să vă voteze doar cei de vârsta noastră, trebuie să-i aveţi în vedere şi pe ceilalţi şi să folosiţi şi Facebook, şi TikTok şi Instagram să îi convingeţi că meritaţi, pe baza a ceea ce aţi făcut – şi trebuie să spuneţi ce aţi făcut, pentru că sunt faptele şi realizările dumneavoastră,” a recomandat preşedintele PNL.

De asemenea, el a explicat importanţa recâştigării Primăriei municipiului Braşov.

George Scripcaru, fostul primar PNL al Brașovului, a pierdut alegerile în anul 2020. Astăzi, este susținut și de PSD. În programul său politic a anunțat că are 20 de soluții pentru dezvoltarea comunității și intrarea urbei în concernul marilor orașe respectabile din România.
Adrian Veștea este actualul ministru al dezvoltării. În cazul în care va câștiga funcția de președinte al CJ Brașov, își va da demisia. Principalul său atuu de campanie este Aeroportul Internațional Brașov, unde se consider ctitor, potrivit presei locale.

Xi Jinping anunță că Ungaria va fi un tovarăș de încredere în viitoarea călătorie de aur

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Daniel Tudorache vrea să revină primar al sectorului 1
Fostul primar al sectorului 1, Daniel Tudorache, reintră în cursa electorală. Printr-un mesaj transmis din ...