Catherine, Prințesa de Wales a Marii Britanii, a anunțat vineri că are cancer

Majlat Ovidiu ACTUALITATE INTERNATIONAL

Prințesa de Wales a Marii Britanii, Catherine, a anunțat vineri că urmează un tratament, după ce testele medicale efectuate în urma intervenţiei chirurgicale abdominale suferite în ianuarie au indicat prezența cancerului, informează BBC.

 

„Prin urmare, echipa mea medicală a recomandat că ar trebui să urmez chimioterapie preventivă şi sunt acum în fazele incipiente ale acelui tratament,” a explicat prințesa Kate, într-un mesaj video difuzat vineri.

 

Catherine Middleton dezvăluie că vestea a fost „un șoc uriaș”, după câteva luni „incredibil de grele”. Dar, notează BBC, ea păstrează un ton pozitiv, afirmând: „Sunt bine și mai puternică, pe zi ce trece”.

 

Detaliile despre suferința prințesei Kate nu au fost dezvăluite, dar Palatul Kensington este încrezător că ea se va recupera complet.

Kate mai spune în mesajul video că, împreună cu soţul ei, prinţul William, au avut nevoie de timp pentru a explica situaţia celor trei copii ai lor, George (10 ani), Charlotte (8 ani) şi Louis (5 ani).

Anunțul vine în contextul în care, recent, și regele Marii Britanii, Charles al III-lea (75 de ani), a fost diagnosticat cu cancer.

 

În urmă cu două luni, prinţesa de Wales a suferit o intervenţie chirurgicală abdominală majoră, care a provocat numeroase speculații în presa internațională.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicu Covaci a fost operat de urgenţă pe creier
Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci, a fost operat de urgenţă pe creier, vineri, la Spitalul ...