George Simion, la Washington: în România răsare un serios curent conservator

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Într-un interviu acordat publicației The New American, George Simion susține că în România răsare un  serios curent conservator, ca răspuns la natura tiranică a globalismului “woke.” Se plânge reporterului că vocile AUR sunt cenzurate, dar pe rețelele sociale au peste un milion de adepți! Participă de trei zile, împreună cu europarlamentarul Cris Terheș, cu liderul Claudiu Târziu și reprezentanții Partidului Republican din România.

În discursul său de la tribuna conferinței, le-a spus americanilor că “noi înțelegem mai bine neocomunismul american, fiindcă poporul român a trecut prin tirania stalinistă.” Declarația AICI

.

George Simion a fost acuzat de presa din țară că și-a plătit ca orice american biletul la intrarea la cea mai importantă conferință a liderilor conservatori din lume. Într-o postare pe facebook, liderul AUR explică modul în care a fost invitat. Celebrul virolog Robert Wallace Malone, care a fost prezent la București, la o conferință dedicată crizei COVID 19, i-a facilitat participarea. Medicul este apropiat republicanilor.

“Nu vrem să facem România “Great Again,” ci o România normală,” a declarat Simion, încă de la începutul interviului. Cu o zi înainte, a cumpărat o șapcă similară cu cea primită de președintele Klaus Iohannis de la Donald Trump. A dat 9 dolari și a promis că i-o face cadou președintelui României.

Și-a exprimat cei șase piloni ai valorilor partidului pe care se bazează partidul său.

„Vom învinge!”

A deplâns nevoie românilor de a primi vize pentru a intra în SUA, deși SUA este partenerul strategic al României.

A  reclamat atacul sorosiștilor asupra familiei tradiționale, a creștinismului și a suveranității naționale. De asemenea, a împărtășit lecția despre vaccinarea anti-Covid din România, declarând că nu a fost împotriva vaccinurilor, ci pentru libertatea omului de a decide ce face cu trupul său.

„Sperăm să se termine cu această nebunie a corectitudinii politice și în Europa!”  a mai spus Simion. „Vom învinge!”

El crede că suveraniștii europeni vor putea învinge echipa Ursulei von der Leyen.

Revista New American este organul de presă al CPAC și al Conferinței International Crisis Summit de la Washington, D.C., din perioada 21-24 februarie 2024.

Trupul neînsuflețit al lui Alexei Navalnîi a fost predat mamei

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Donald Trump și-a zdrobit adversara în propriul fief electoral
În alegerile preliminare din Carolina de Sud, Donald Trump a spulberat-o chiar în fieful ei ...