Adrian Orza, cetățean de onoare al Timișoarei post-mortem

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Propunerea de conferire a titlului de cetățean de onoare al Timișoarei lui Adrian Orza, fost viceprimar al orașului, timp de doisprezece ani, a fost semnată de viceprimarul liberal Cosmin Tabără, în urma unei analize împreună cu Radu Țoancă, consilier local PSD. Cele două partide n-au însă majoritatea în Consiliu.
“Adrian Orza a fost un activist civic excepțional, un luptător pentru normalitatea lăsată de Dumnezeu, nu pentru cea inventată de unii…Avea o atitudine tranșantă față de progresiștii ( unii dintre ei) care încearcă să schimbe regulile lui Dumnezeu. Un creștin adevărat. Cult, profund, un bun analist al vremurilor pe care le trăim, el anticipa următorul pas în orice acțiune ce viza mersul comunității. Orice discuție cu el inspira. Orice analiză cu el era despre idei noi, derivate din ceea ce avea deja pe ”masa de lucru”. Detesta mediocritatea, ipocrizia, teatralul în orice, era natural și direct. Poate prea direct pentru vremurile noastre, acestea în care oamenii, ca pe vremea lui Hristos, se sărută în vreme ce-și înfig pumnalul în aproapele lor,” așa îl descrie Lia Lucia Epure în editorialul său din Ziua de vest.

citește și: S-a stins ultimul țărănist de anvergură!

Extrem de acidă cu repetenții din USR, editorialista mai scrie: “Cum mediocritatea este în război etern cu inteligența, spiritualitatea, spontaneitatea, ar fi posibile și voturi negative. Poate, din respect pentru orașul nostru, al celor care-l trăim de multă vreme, acești ignorați ai cărții și ai unei părți din educația esențială vor lăsa lucrurile să se dezvolte spre reușita acestui proiect în care există multe lacrimi.
Ar trebui să nu fie niciun freamăt de natură politică. Ar trebui să fie liniște interioară în fiecare dintre participanții la acțiunea aceasta nobilă,” susține în finalul editorialului.

Ghilezan: Iohannis vrea să joace și-i va face probleme lui Ciolacu. Oricum vrea să impună el toți miniștri PNL!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Tucker to night s-a mutat pe Twitter/ Ultima mare platformă care permite “libertatea de exprimare”
Fosta vedetă a Fox News, Tucker Carlson, a anunțat marți după-amiază că va reveni la ...