Conducerea ICR Londra siluiește limba engleză și face grave greșeli de protocol

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Afișele evenimentelor culturale ale ICR Londra sunt greșite, instituția condusă de actrița Catinca Maria Nistor are grave deficiențe de comunicare, directoarea întârzie la spectacole, face greșeli de protocol, afirmă Cristian Stîncanu, un lider al comunității românilor din Anglia, într-un mesaj trimit autorităților de la București.  

“ICR Londra comunică eronat, cu greșeli de exprimare în limba engleză sau cu erori majore. Recent, comunică mai mult în limba română, deși evenimentele ar trebui direcționate către publicul străin, conform misiunii ICR Londra. Afișele conțin erori de scriere grave și sunt omise nume de muzicieni/artiști implicați. Mai mult, pagina de instituție este cenzurată, fiind transformată în platformă de promovare a directoarei, iar comentariile pertinente (nu scrise injurios, ci formulate într-un registru adecvat și corect gramatical) sunt eliminate. Vă pot atașa multiple dovezi în acest sens,” spune, în mesajul adresat MAE și conducerii ICR, Cristian Stîncanu, liderul  My Romania Community, decorat în urmă cu câțiva ani de Klaus Iohannis.

Actrița își plătește articolele

La un spectacol de 1 martie, la care a participat și Janet Mote, primar al districtului Harrow, în discursul introductiv, dna Catinca Maria Nistor nu a menționat una dintre notabilități și nu a precizat cine a venit cu inițiativa, asumându-și acest merit tocmai pentru că are o problemă gravă de imagine și încearcă să-și spele imaginea cu orice prilej. În acest sens, apar articole care au indicatorul ,,flux plătit,’’ mai spune sursa londoneză.

PNL crește în sondaje

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Poșta Română aruncă pe geam 4 milioane de euro
Directorul Poștei Române, Valentin Ștefan, a fost acuzat aseară la emisiunea „Culisele statului paralel” că ...