VIITORUL, SCRIS SUB OCHII NOȘTRI /Clotilde bagă criminalul – șef al Poliției sectorului 1

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE Principal

Pe mulți informația, rostogolită de Flux24.ro, potrivit căreia Clotilde Armand, întruchiparea “salvării” Sectorului 1, dorește să-l pună șeful Poliției Locale pe Daniel Doboș, condamnat în Germania la 19 ani de pușcărie, pentru două crime, i-a uluit.

Pe mine, nu. Demult timp spun că PROGRESISMUL va promova canalii, hoți, criminali, șuți de portofele în pozițiile de comandă.

Mulți m-au întrebat de unde am știut.

Ca orice om care a citit mai mult decât a scris, nu e nimic nou sub soare.

CITEȘTE ȘI: Nicușor Dan, spre un UNPR liberal

Neomarxismul, poleit cu zgura progresismului caviar, nu e decât marxismul în straie noi.

Ca unul care nu numai a studiat istoria, dar a și trăit-o, pot recunoaște ușor manierele și stilurile de guvernare.

Prin anii ’50, când România nu era încă predată la cheie ocupantului, fel de fel de calfe, ciorditori și lumpen proletari au fost promovați în funcții.

Din nimic au ajuns procurori. Magistrați. Din înălțimea ignoranței lor viscerale au dictat sentințe la moarte elitelor care n-au pactizat.

Otrepele societății au ajuns pe posturi de conducere.

Eu cred în ciclicitatea istoriei, altfel decât materialismul dialectic al lui Engels. Vine o vreme când oamenilor li se urăște cu binele și aleg, prin bine cunoscutul Sindrom Stockholm, torționarii să-i conducă.

Ceea ce face Clotilde Armand nu e altceva decât înscrierea plenară pe un traiect mondial al orbetelui ajuns împărat peste jivine.

Viitorul sună al dracului de interesant.

P.S. În compoziția fotografică, Daniel Doboș ne asigură că el e #rezist, alături de civilul Cartianu, omul care a scris mai mult decât a citit.

 

Jurnalistul Gelu Florea de la Turda News a explicat pe larg situaţia juridică a domnului Daniel Doboş în iulie 2018 pentru adevarul.ro: „Practic, prin decizia Curţii de Juri a Tribunalului Regensburg din 13.01.1995, pronunţată în Dosarul nr. Ks 203 Js 43848/92, a, b, definitivă la data de 01.02.1996, numitul DOBOŞ NICOLAE-DANIEL a fost condamnat la pedeapsa detenţiunii pe viaţă pentru săvârşirea a două infracţiuni de omor prev. de art. 211 alin. 1 din Codul penal german.Cu privire la situaţia executării pedepsei, din documentele comunicate de autorităţile germane a rezultat că numitul DOBOŞ NICOLAE-DANIEL a fost arestat preventiv 1213 zile, începutul executării pedepsei fiind la 02.02.1996, 15 ani din pedeapsă fiind ispăşiţi la 07.10.2007.În fapt, la data de 08.09.1992, împreună cu o altă persoană, prin cruzime (aşa menţionează instanţa!), l-a omorât pe numitul… cu o puşcă cu alice. La data de 02.10.1992, numitul DOBOŞ NICOLAE-DANIEL, cu premeditare (aşa menţionează instanţa!), l-a omorât prin împuşcare pe numitul… . Prin decizia administrativă a Municipalităţii din Regensburg pronunţată la data de 29.05.2000 în dosarul nr. 331/04/122/Ml/Re s-a dispus expulzarea imediată a numitului DOBOŞ NICOLAE-DANIEL după eliberarea din închisoare. Asta ar fi povestea, pe scurt…”

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un lider social democrat român critică stânga radicală din SUA
Social democrația e asemuită stângii totalitare de mult timp în România. Iată că un  cunoscul ...