Dezbaterea Biden-Trump de joi ar putea schimba acul balanței din sondajele electorale

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Specialiștii electorali susțin că singurul moment în care s-ar mai putea inversa acul balanței dintre Trump și Biden din sondaje – înțepenit de mai multe luni, în aceleași cifre: o egalitate ciudată – ar fi dezbaterea de joi dintre cei doi candidați.

Chiar și condamnarea lui Trump din luna iulie sau numirea vicepreședintelui republican nu pot schimba decisiv scorul electoral. Mai sunt puține evenimente concrete cu potențialul de a muta un ac electoral, care a refuzat să se miște de luni de zile dincolo de margini, notează Good Morning America, citat de yahoo.com.

„Dacă te uiți la calendarul pentru următoarele cinci luni, dezbaterea de joi este unul dintre acele momente, în care se mai pot balansa voturi dintr-o parte în alta,” a spus Chip Saltsman, un strateg GOP, care a lucrat la fostul vicepreședinte Mike Pence.

Condamnarea lui Trump pentru crimă economică a dus doar la fluctuații marginale. Condamnarea pentru infracțiune a fiului președintelui Joe Biden, Hunter, pentru acuzații de port ilegal de armă, a ieșit deja în mare parte din ciclul știrilor.

Media actuală a celor peste cinci sute de sondaje naționale a cursei arată o egalitate virtuală, dar unele sondaje arată că Trump are un avantaj mai mare în statele cheie ale câmpului de luptă.

Sânzienele / Ce fac fetele cu florile galbene împletite în coronițe?

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Liberalii vin cu o a treia propunere pentru data alegerilor prezidențiale
La ultima ședință de coaliție, PSD a impuns datele de 15 sau 29 septembrie pentru ...