Dana Budeanu s-a îndrăgostit de privirea Alexandrei, fiica lui Daniel Băluță

Alexandru Bancila Uncategorized ACTUALITATE POLITIC

Influencerul Dana Budeanu a realizat, conform mărturiei de pe Instagram, un interviu de campanie cu Daniel Băluță, edilul sectorului 4, reales de trei ori de către cetățeni.

“Am plecat la miezul nopții spre casă, cu gândul doar la Alexandra, fiica dumneavoastră. Am și eu două fetițe la fel de senine și fericite mereu. Conexiunea dintre dvs și ea este absolută și explică resursa infinită de unde vă încărcați. Am avut plânsul de fericire în gât, de foarte multe ori pe parcursul dialogului nostru, pentru că întâlneam privirea Alexandrei din spatele camerelor…plină de iubire și de încredere și de liniște.
Cred că România trebuie să fie din nou cea a oamenilor bucuroși și atât!
Sunt o binecuvântată, pentru că de foarte tânără am avut șansa să stau lângă oameni însemnați, pe care i am ascultat și pe care i am admirat mereu exclusiv pentru binele ce-l aduc în jur,” a scris Delia Budeanu, pe pagina sa de Instagram, urmărită de aproape cinci sute de mii de fani.

Iată interviul!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Despre implementarea salariului minim european. 10 argumente cu implicații pentru România de Cristian Socol, conferențiar universitar
Creșterea salariului minim în România este esențială pentru alinierea la reglementările europene, care recomandă ca ...