Clotilde Armand se laudă cu bazinele de înot făcute de Daniel Tudorache

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Astăzi, la ora 11,00, Clotilde Armand, primarul sectorului 1, vrea să inaugureze cele două bazine de înot de la școlile de pe Grivița și Pajura, construite de fostul primar Daniel Tudorache.

Într-un dialog cu Horia Ivanovici, în direct la “Sport și Politică”, fostul primar și actual candidat spune că a fost aproape să inaugureze două bazine în Sectorul 1, însă nu a mai reușit pentru că veniseră alegerile, în urmă cu patru ani. Acum, susține Tudorache, Clotilde Armand urmează să inaugureze aceste bazine pe 1 iunie.

Daniel Tudorache o atacă dur pe Clotilde Armand

Mai mult, Clotilde Armand își va asuma investiția, ”fără merit.” Ce se mai întâmplă cu bazinele ălea frumoase? S-a ales praful de ele. Țineți minte, vorbeam că bieții sportivi se aruncau pe saltea, pentru că nu aveau bazine?

Și v-ați apucat de niște bazine, ce s-a întâmplat cu ele?, a întrebat Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii. ”Împreună cu Compania Națională de Investiții, erau în curțile școlilor, am făcut două bazine acoperite. Așa am considerat, vedeam impactul și dacă copiii erau entuziasmați continuam și în alte unități de învățământ.

Am făcut unul în Grivița, altul în Pajura, erau terminate acum patru ani, trebuia doar să facă racordul la apă și canal. Erau la cheie, știți când au fost inaugurate? Nici n-au fost inaugurate. Mâine vor fi inaugurate. Vedeți că mâine, 1 iunie 2024, Clotilde Armand vrea să inaugureze cele două bazine”, a explicat Daniel Tudorache.

”Făcute de dumneavoastră acum patru ani? Este o glumă? E de noaptea minții asta. Aproape ați terminat bazinele acum 4 ani. După patru ani sunt inaugurate?”, a intervenit Horia Ivanovici, înainte de a primi replica: ”Nu! Ea este o glumă! Clotilde Armand este o glumă pentru Sectorul 1. Vorbesc serios. Nu a găsit, timp de patru ani, administratori care să gospodărească aceste bazine.”

Daniel Tudorache – candidat independent CMF 24240446

Dominic Fritz are pe conștiință un mort

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
În Maramureș, liberalii conduc detașat în sondaje / Gabriel Ștețco pleacă favorit în cursa pentru președinția Consiliului Județean
În județul Maramureș, liberalii conduc în sondajele de opinie. Dacă Ionel Bogdan, actualul președinte al ...