Yassin Oday protestează, atât ca tată, cât și ca prim candidat pe lista de consilieri la Primăria Sectorului 1, din partea partidului România Puternică: violurile, drogurile și proxenetismul, în școli, sunt moștenirea administrației Madam Șobolan!

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Cazul șocant al elevului violat de colegi în toaleta școlii „Nicolae Titulescu” din Sectorul 1 ne arată, încă o dată, fața hâdă și profund bolnavă a unui sistem care, în loc să ne educe copiii, să aibă grijă de siguranța și integritatea lor, ni-i aruncă în cușca cu lei și-i lasă să se descurce singuri. Sunt Oday Yassin, președintele Partidul România Puternică – filiala sectorului 1 si, alaturi de Daniel Tudorache și colegii mei consilieri ai Partidului Romania Puternica, voi readuce siguranța în școli. Nu vrem sa mai vedem la televizor elevi care se bat cu pumnii și picioarele sub ploaia de încurajări a celor care îi filmează, elevi agresați de colegi, elevi care scot tot felul de cuțite prin clasă, care se droghează în bănci, își umilesc dascălii până la lacrimi și îi amenință. Mai nou, elevi violați în toaletă. Nu mai toleram acest mediu toxic, nociv, pentru copiii nostri, unde, de cele mai multe ori, ii trimitem cu teamă. Ce este de făcut?Rețelele de droguri trebuie destructurate, numarul agentilor de paza trebuie sa fie readus la nivelul din mandatul domnului Daniel Tudorache!

Votați Daniel Tudorache și echipa de consilieri ai Partidului România Puternică. Poziția a 9-a pe buletinul de vot, respectiv poziția 6.

Scoatem din prima zi teama, din scoli, si gunoiul din primărie!

CMF 21240151

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marcel Ciolacu a căștigat bătălia pentru creșterea salariului minim
Salariul minim se majorează de la 1 iulie cu 400 de lei, așa cum PSD ...