De ce s-a retras Ramona Chiriac de pe lista pentru europarlamentare?

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Surpriza nominalizării drept cap de listă a coaliției PSD-PNL la alegerile europarlamentare a Ramonei Chiriac, șefa Delegației Comisiei Europene la București, s-a spulberat. Deși se autosuspendase din funcție, ieri, a anunțat liderii celor două partide că se retrage. Care ar fi motivul?

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan anunțase că nu va mai susține niciodată un independent pe liste. El a dezvăluit că renunțarea a fost decisă din motive personale. „Este o situație nedorită, dar o lecție pentru orice partid,” a conchis europarlamentarul.

Rareș Bogdan a declarat că e ultima dată când mai admite un stranier, vorbind în termen fotbalistici.

În podcastul său, Ion Cristoiu crede că „rolul acestei fătuce a fost de iepure”, pentru ca liderii din coaliție să nu se certe între ei pentru prima poziție.

citește și: Lista finală a PNL pentru alegerile europarlamentare

Jurnaliștii de investigație au descoperit că, în tinerețe, Ramona Chiriac a fost secretara lui Gabriel Berca, fost senator al Partidului Democrat Liberal și ministru de Interne, condamnat ulterior la doi ani de închisoare cu executare și eliberat condiționat după un an de temniță.

Aceiași jurnaliști au pornit pe urmele doctoratului Ramonei Chiriac, pe care l-ar fi declarat, dar cică nu-l are sau e cu hibe în el.  Interesant e că acesta nu e public, deși Chiriac a publicat volumul „Big Issues and Big Words – Europe and European in the Romanian Residential Discourse 1993-2017” la Editura Tritonic. Nici cartea nu mai este de găsit.

CV-ul Ramonei Chiriac este împănat cu Cambridge, Yale și alte universități de mare anvergură. Deși scrie în biografie că ar avea douăzeci de ani de diplomație, funcționarii din MAE nu o prea cunosc. O scurtă perioadă de timp a fost consul în Bavaria.

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Proiect de țară: Pilonii României puternice
Românii sunt printre cei mai fericiți europeni. Pentru „o țară ca afară”, însă, le lipsește ...