Smoothie-ul care o menține pe Kate Middleton mereu tânără

Marius Ghilezan ACTUALITATE Diverse SOCIAL Uncategorized

În Marea Britanie, paparazzii au lansat o urmărire ca-n filme a viitoarei regine, soția Prințului Williams. Ea a suferit în luna ianuarie o operație la abdomen și, după retragerea unei fotografii de către agențiile de presă, pe motiv că a fost prelucrată în Photoshop, s-au lansat adevărate conspirații despre moartea sa.

Prințesa Kate a fost surprinsă la cumpărături, împreună cu soțul ei și cu cei trei copii.  Dar publicul e tot neîncrezător că starea sa de sănătate ar fi bună. Palatul regal a anunțat că ea va reveni la datoriile publice după Paștele Catolic, de la sfârșitul lunii martie.

Ducesa de Wales arată spectaculos, deși a trecut de 40 de ani, însă vârsta pare a fi doar un număr pentru ea. Cu siguranță, nu mai are metabolismul de la 20 de ani, dar arată fabulos, deși are trei copii.

Totuși, prințesa pare că ar avea un secret. Un expert în nutriție spune că unul dintre trucurile de frumusețe ale lui Kate Middleton este un smoothie făcut din șase ingrediente super benefice pentru sănătatea microbiomului și a pielii. Potrivit fostului nutriționist regal Jennifer Hanway, Kate Middleton a făcut din acest smoothie o rutină zilnică la micul dejun.

Băutura pe care Kate Middleton o consumă în fiecare dimineață

Kale, spirulină, matcha, spanac, frunze de salată și afine. Acestea sunt ingredientele din care este făcută băutura miraculoasă pe care o consumă prințesa în fiecare zi. Sucul nu are nicio contraindicație, iar prezența afinelor este mai mult decât binevenită, căci dulceața lor temperează gustul de salată, care nu este pe placul tuturor, potrivit AOL.com.

Kate Middleton are grijă pe parcursul întregii zile să se hrănească sănătos. La prânz, mănâncă o salată, mai ales în zilele călduroase de vară.

Medicul nutriționist a mai explicat: Poți cheltui mii de dolari pe tratamente, proceduri și creme. Dacă nu te hrănești sănătos, totul este în van! Efectiv, suntem ceea ce mâncăm.”

Sondaj EUROACTIV: AUR e pe primul loc. AfD-ul german scade

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
26 de primari PNL amenință că pleacă la Forța Dreptei, dacă Simonis va fi desemnat candidat al coaliției pentru președinția CJ Timiș
Ieri seară, 31 de primari și consilieri județeni liberali s-au întrunit pentru a discuta zvonul ...