Nivelul de trai al nemților s-a prăbușit la cele mai mici cote de după cel de-al Doilea Război Mondial

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Nivelul de trai al nemților s-a prăbușit la cote inimaginabile. Șocurile prețurilor la energie au avut un efect secundar uriaș, salariile reale scăzând mai mult în 2022 decât în ​​orice an din 1950 încoace, se arată într-un raport economic prezentat recent la un forum.

Valoarea banilor câștigați de nemți e cea mai mică din istoria de după cel de-al Doilea Război Mondial, constată economiștii.

„Șocul energetic cauzat de invazia Ucrainei de către Rusia a dus la cea mai mare prăbușire a nivelului de trai din Germania, de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace și la o scădere a producției economice comparabilă cu criza financiară din 2008,” se scrie într-un raport redactat de doi foști consilieri ai cancelarilor federali, citați de The Guardian.

„Deceniu pierdut pentru Germania”

Într-o lucrare menită să explice profunzimea crizei economice din Germania – fostă mare putere industrială – doi foști consilieri economici ai guvernului german au arătat că veniturile reale ale nemților au scăzut mai mult decât în ​​oricare an de după 1950.

Eșecul protejării industriei germane de creșterea prețului energiei ar putea transforma anii 2020 într-un „deceniu pierdut pentru Germania” și ar putea alimenta și mai mult ascensiunea partidului Alternative für Deutschland (AfD), au avertizat autorii într-un document de lucru, publicat de Forumul pentru o nouă economie.

Un deputat ucrainean deține ultimul model de Rolls-Royce / “Mulțumiri lui Biden”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Sondaj EUROACTIV: AUR e pe primul loc. AfD-ul german scade
Publicația Euroactiv, cu sediul în Bruxelles, dă AUR pe primul loc în sondajul efectuat. Astfel, ...