Editorialistul The Guardian dă verdictul: războiul din Ucraina se va termina doar prin răsturnarea lui Putin de la putere

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL OPINIE

Presa occidentală a abdicat total de la principiile fundamentale, care spun că niciodată, jurnalistul nu trebuie să fie agentul unei forțe sau să folosească adjective și apelative.

Citind de dimineață presa britanică, am dat peste editorialul lui Simon Tisdall, principalul comentator al The Guardian.

Priviți!

“O încetare a focului, în condițiile impuse de Rusia, l-ar încuraja pe tiran să aleagă noi ținte pentru scopurile sale expansioniste,” scrie Simon Tisdall.

Autorul îl ceartă pe Papa Francisc pentru că a avut curajul să iasă din mainstream, declarând că Ucraina, “învinsă grav”, ar trebui să aibă curajul de a ridica steagul alb și de a începe negocierile de pace.

“El a greșit afirmând că Ucraina ar fi învinsă și a greșit grav necondamnând agresiunea ilegală și crimele de război ale Moscovei. Cu toate acestea, Francisc nu este singurul care se întreabă cum se va termina acest conflict,” adaugă Tisdall.

Uluitoarea predicție a autorului: „Victoria unei tabere ar fi dezastruoasă pentru toți”

Încurajând războiul, editorialistul mai susține că “este bine că după doi ani de război, nu există niciun câștigător. Victoria unei tabere ar fi dezastruoasă pentru toți.”

”Putin lasă războiul să fiarbă, în timp ce dă o lovitură de stat deghizată în alegeri,” mai scrie editorialistul. “El crede că timpul este de partea sa. Occidentul trebuie să înțeleagă că războiul din Ucraina se va termina doar prin răsturnarea lui Putin de la putere.”

Dar cum va fi doborât „tiranul”?

“Prin orice mijloace legitime disponibile, ucigașul în masă mesianic care a început conflagrația trebuie răsturnat. Nu va fi pace până când tiranul nu va cădea.”

Citiți aici!

Donald Trump prevestește o baie de sânge în America, dacă nu va fi reales

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Transnistria, atacată cu drone kamikaze
Regiunea transnistreană ar fi fost atacată militar, în după-amiaza zilei de 17 martie, scrie presa ...