Alexei Navalnîi va fi înmormânata în secret, susține mama sa

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Ludmila, mama politicianului rus de opoziție Alexei Navalnîi, susține că a văzut cadavrul fiului ei, dar că autoritățile fac presiuni asupra ei pentru a organiza o înmormântare secretă. Declarația a fost făcută pe canalul de Youtube al fiului ei decedat.

Ea mai susține că în raportul medical se scrie  o moarte subită. Trupul neînsuflețit se află la o morgă din Salekhard, dincolo de Cercul Polar. Ludmila Navalnîi mai  dezvăluie că un anchetator, pe nume Voropaiev, i-a spus: „Timpul lucrează împotriva ta. Cadavrul se descompune.” Ea nu a dat numele complet al oficialului.

„Ei vor să mă ducă la marginea unei gropi și să-mi spună că acolo îl înmormântează fără priveghi”

Directorul Fundației Fundației Anticorupție a lui Navalnîi i-ar fi spus unui jurnalist rus că ei au pregătit o înmormântare creștină în jurul Moscovei, dar că autoritățile se tem de luarea cu asalt a capelei de către susținătorii săi, potrivit CNN. Cadavrul ar urma să fie adus la Moscova cu o cursă aviatică, dar certificatul de deces i se va înmâna mamei, doar în momentul în care acceptă condițiile de discreție a înmormântării.

Reporterii Reuters recunosc superioritatea de 7 la 1 a armatei ruse în luptele din estul Ucrainei

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
O publicație a Freedom House avertizează: mutarea alegerilor prezidențiale poate face candidatul AUR președinte
Sociologul clujean Barbu Mateescu, absolvent al Universității Pennsylvania, avertizează în PressHub, publicație online sponsorizată de ...