Regizorul timișorean Ion Ardeal Ieremia s-a stins vârsta de 58 de ani

Andrei Marcu ACTUALITATE SOCIAL

Regizorul Ion Ardeal Ieremia, fost secretar de stat la ministerul Culturii şi fost consilier municipal în Timișoara, a părăsit această lume, răpus de o boală neiertătoare, anunță Ziua de vest.

Ion Ardeal Ieremia a fost regizor la Teatrul Național Timișoara. A organizat mai multe spectacole. A fost căsătorit cu Claudia Ieremia, la rândul ei actriță la TNTM, și împreună au un fiu, absolvent de Scenografie. Din 2016, până în 2018, a fost consilier local din partea PSD la CL Timișoara. Din primăvara anului 2018, până în noiembrie 2019, Ion Ardeal Ieremia a fost secretar de stat în Ministerul Culturii, fiind implicat în susținerea proiectului Timișoara Capitală Europeană a Culturii.

Născut în 13 ianuarie 1965, Ion Ardeal Ieremia a terminat UNATC în 1994, la clasa prof. Valeriu Moisescu, iar din 1996 a făcut parte din echipa artistică a Teatrului Naţional Timişoara. De-a lungul anilor a semnat montările unor spectacole care s-au jucat la Bucureşti, Craiova, Târgu Mureş, Piteşti, Baia Mare, Sf. Gheorghe, Opera Naţională Română din Timişoara.

Nicolae Ciucă: să transformăm 2024 într-un punct de plecare al dezvoltării

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rareș Bogdan: Nicolae Ciucă va fi candidatul nu doar al PNL la prezidențiale, veți avea o supriză
Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, prezent într-o transmisie a Realității tv, a cerut foștilor săi colegi ...