SUA nu vor cere iertare pentru crimele de la Hiroshima

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Reprezentanții celor șapte mari puteri ale lumii din G7 se întâlnesc la Hiroshima pentru a dezbate soluțiile globale,  avându-l printre invitați pe Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei. El a fost primit în Japonia cu onoruri dedicate eroilor, relatează corespondentul Reuters.

Statele Unite și alte democrații bogate vor încheia duminică reuniunea Grupului o serie de acorduri privind subminarea Rusiei și punerea la colț a Chinei. Demonstrația de forță din spatele primirii liderului de la Kiev a enervat administrațiile emergente.

Atac declarativ asupra Beijing-ului

Țările occidentale au folosit evenimentul pentru a anunța noi sancțiuni împotriva Moscovei și au promis că vor oferi și mai multe arme Ucrainei, asistență militară și bani pentru luptă.

Un foc retoric s-a îndreptat și împotriva liderului chinez Xi Jinping, printr-o amenințare că dacă vrea să schimbe status-quo-ul în Taiwan, SUA vor interveni similar cu războiul din Ucraina.

Comentatorii au remarcat aroganța consilierului de securitate al lui Joe Biden, care a anunțat că președintele nu-și va cere iertare pentru atacul nuclear din 1945.

La sfârșitul celui de-al doilea război mondial, SUA au lansat două atacuri cu bombe nucleare asupra Hiroshimei și Nagasaki, din celebra Enola Gay, care a dus la sfârșitul războiului cu Japonia.

Primăria sectorului 4 din București construiește cel mai modern pasaj din România. Robert Negoiță a încercat să-l plagiezew

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Șeful PNL Botoșani demisionează / “PNL a ajuns o anexă a PSD”
După ce europarlamentarul Vasile Blaga a afirmat că la PNL conduc chelnerii PSD,  președintele organizației ...