Lista lui Rareș Bogdan pentru noul guvern

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Europarlamentarul liberal, Rareș Bogdan, a repetat, din nou, că e dispus să intre în noul guvern cu o echipă mai robustă.

Dacă PSD vine cu oamenii săi grei, Marcel Ciolacu, Sorin grindeanu, Mihai Tudose, Gabriela Firea, de ce să nu vină și liberalii cu o garnitură bună? Se întreba recent europarlamentarul la un post de televiziune.

Gheorghe Flutur, Iulian Dumitrescu, Cristian Bușoi…

”Acum, nu prezenţa mea e cea mai importantă, că nu sunt eu nici cel mai deştept, nici cel mai frumos şi priceput de acolo. Dacă e nevoie de mine, voi veni, deşi am proiecte importante la Bruxelles. Dacă nu, sunt convins că putem să mergem cu nume foarte importante, de la Dan Motreanu, la Gheorghe Falcă, de la Robert Sighiartău, la Alexandru Nazare, de la Ilie Bolojan, la Rareş Bogdan, Cristian Buşoi, Raluca Turcan, oameni care sunt recunoscuţi ca lideri. Gheorghe Flutur, Iulian Dumitrescu. Miniştrii vor avea şi un rol important în campania electorală din 2024 şi de asemenea în prestaţia guvernamentală”, a precizat eurodeputatul PNL.

Despre Raluca Turcan, el a arătat că ”ar fi mai bună decât Marius Budăi, dar Ministerul Muncii nu e la ei şi nu intră la rotativă, poate fi un alt portofoliu.”

Președintele PNL l-a ironizat recent pe Rareș Bogdan că ar semăna avioanelor multirol, e bun la toate.

Rușii îi așteaptă pe ucrainieni cu dinți de dragon

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Noul președinte al Paraguay-ului, suveranist sau marioneta FMI?
Fost angajat al FMI, la Washington, economistul Santiago Pena, în vârstă de 44 de ani, ...