Străinii descoperă AVEREA DIAVOLULUI / Un misterios tablou, care ar valora 100 de milioane de euro, descoperit într-un apartament din Sofia

Marius Ghilezan Diverse ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Un tablou necunoscut al expresionistului american Jackson Pollock, semnat pe spate de Nicolae Ceaușescu, a fost găsit într-un apartament din Sofia. Ministrul culturii Lucian Romașcanu recunoaște că a vorbit despre o posibilă repatriere al acestuia.

În prezent, autoritățile bulgare investighează modul în care a ajuns în cel apartament. S-a deschis un dosar penal, conform AFP.

Potrivit presei internaționale,  tabloul lui Pollock are o dedicație pentru fostul star de la Hollywood, Lauren Bacall, dar e şi semnat de Nicolae Ceauşescu pe spate.

Însă, Bulgaria nu are experți în Pollok. Se așteaptă specialiști din occident.

Poate fi un fake? De unde îl avea Nicolae Ceaușescu?

Tabloul nu ar apărea în cataloagele pictorului, susțin autoritățile bulgare. El ar fi fost adus din Grecia, pentru a fi vândut în străinătate.

Cea mai scumpă tranzacție de artă din istoria omenirii ar fi fost legată de numele artistului. Magnatul David Geffen ar fi vândut, în anul 2006, o pânză a lui Jackson Pollock pentru 140 de milioane de dolari,  potrivit unei știri din The New York Times din 2 noiembrie a acelui an.

S-a speculat în presa americană că ar fi fost achiziționat de miliardarul mexican David Martinez, fondator și managing partner al Fintech Advisory.

Nimeni din presa bulgară nu vorbește despre cum a ajuns tabloul în colecția privată a lui Nicolae Ceaușescu.

Jackson Pollock este cel mai faimos pictor expresionist american.  S-a născut în 28 ianuarie 1912. A murit în 11 august 1956, la vârsta de 44 de ani.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Bovismul climatic ucide
Se face că citesc și-mi cad plombele! Comentariu Reuters:”Războiul împotriva gazului produs de vacă este ...