VIDEO / Un liberal denunță petrecerea cu manele a tinerilor din PSD

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Relația dintre PSD și PNL nu e chiar așa roz cum pare. Dacă la vârf cele două partide, aflate în coaliție se înțeleg, la bază sunt fel de fel de certuri, neînțelegeri și reclamații.

„Cu doar câteva zeci de minute în urmă, pe banii noștri, ai contribuabililor, într-un complex deținut de Secretariatul General al Guvernului prin RAAPPS, „Mara” din Sinaia, controlat exclusiv de PSD, băieții și fetele de la TSD (Tineretul Social Democrat) au fript o petrecere pe cinste cu lăutari și manele prin care își anunță intențiile de preluare a frâielor guvernării și  nu numai.

Cu dedicații pentru Marcel Ciolacu, șeful de la Cameră, viitorul președinte al României după dorința lor, Lucian Romașcanu de la cultură și idolul suprem care doar a tocat banii Guvernului, Mihai Ghigiu de la INA, tinerii social democrați au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicații manelizate fără număr.

Petrecerea domniilor lor s-a încheiat doar după ce locuitorii orașului Sinaia au sunat în mod repetat la 112 și doar cu intervenția trupelor speciale”, a postat pe pagina sa de Facebook, Octavian Oprea.
Oprea are un of asupra PSD, pentru că pe timpul când era secretar general al TNL a organizat la mare o petrecere, în care tinerii liberali au cântat cunoscuta partitură …ue PSD!” Ulterior a pierdut postul de subsecretar de stat la Digitalizare. Astfel, se explică motivul dării în primire a chefului tinerilor social-democrați.

Cine va conduce filiala PNL București?

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
H.D. Hartamnn: Regatul Arabiei Saudite face un pas curajos
„În urma discuțiilor diplomatice, Republica Islamică Iran și Regatul Arabiei Saudite au convenit să reia ...