Va avea GABRIELA FIREA un contracandidat UNIC?

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

În ziua în care NICUŞOR DAN şi-a lansat candidatura la Primăria Capitalei, Dan Barna şi Ludovic Orban s-au întâlnit pentru a discuta despre colaborarea dintre cele două formațiuni la nivel parlamentar, pe de o parte, și în teritoriu, în vederea alegerilor locale, pe de altă parte.

„Am discutat despre susținerea în Parlament a Legii alegerii primarilor în două tururi. De asemenea am abordat problema anticipatelor și am discutat de îmbunatățirea colaborării la nivel local, între filialele noastre și de o non beligeranță între formațiunile noastre politice, în perspectiva alegerilor locale”, a spus Ludovic Orban.

DORINŢA LUI BARNA: Candidat unic la Bucureşti

Întrebat dacă cele două formațiuni vor avea un candidat comun pentru Primăria Capitalei, Orban a răspuns: „E prematur să abordăm acest subiect”, a spus Ludovic Orban.

Pe de altă parte, Dan Barna zice că e necesar ca partidele de dreapta să aibă candidat unic la alegerile locale, pentru a o putea învinge pe Gabriela Firea.

Citeşte şi: RECTIFICARE BUGETARĂ / Educaţia pierde 2 mld, serviciile secrete câştigă 25 de milioane

„E important ca în marile orașe unde avem primari PSD să avem un candidat unic al opoziției, am discutat despre el astăzi. Am spus și în această întâlnire că Gabriela Firea poate fi înfrântă, însă e nevoie să avem candidat unic pe București. În perioada următoare vom purta negocieri pentru a găsi cele mai bune mecanisme pentru a găsi acel candidat care să aibă suprot în București”, a spus Barna, după întrevederea cu Orban, informează Digi24.ro.

Nicuşor Dan, anunţ candidatură la Primăria Capitalei

Nicușor Dan și-a lansat marți siteul de campanie, alături de Cosette Chichirău și Stelian Ion.

USR București a decis susținerea candidaturii lui Nicușor Dan, candidat independent, la alegerile locale din 2020 pentru Primăria Capitalei.

Pe de altă parte şi Vlad Voiculescu, cel care stă în spatele construcţiei spitalului de oncologie pentru copii, vrea să candideze la Primăria Capitalei. La fel ca şi Ciprian Ciucu.

Nicuşor Dan s-a retras de la conducerea USR după ce AEP a constatat deficienţe în administrarea fondurilor din campania electorală din 2016, când Nicuşor Dan nu a putut justifica o sumă de bani din campanie şi nu a putut preciza de unde a avut banii pentru terenul din Sinaia.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
DESCOPERĂ / Locul de unde Alexandru cel Mare a adus primii nuci în EUROPA
Probabil cele mai bune şi gustoase NUCI din lume sunt din Kârgistan. Ele sunt cunoscute ...