Cosmin Gușă poate încurca socotelile coaliției PSD-PNL și ale lui Nicușor Dan. 17 % dintre bucureșteni vor un partid nou

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC

Cosmin Gușă, propunerea lui George Simion pentru candidatura la Primăria Capitalei, pare a fi viabilă, din punct de vedere electoral. Ultimul sondaj realizat de Insomar evidențiază poziția a treia în încrederea bucureștenilor, cu 26 %, după George Simion – 31%, Nicolae Ciucă – 29% și Marcel Ciolacu – 27%. Cristian Popescu – Piedone are doar 11%.

În contextul în care nici nu și-a anunțat candidatura, scorul său demonstrează că pleacă în cursa electorală cu șanse reale.

Interesant e că AUR apare cu 20 %, intenție de vot pentru Consiliul General și coaliția PNL-PSD cu doar 42 %, față de 52 %, cifră apărută în CURS.  Dacă PUSL-ul, partidul din care face parte Piedone are doar 4 %, capitolul alte partide are un scor ridicat, de 17%, ceea ce arată că bucureștenii își doresc în proporție destul de mare un partid nou.

La capitolul intenție de vot, Cosmin Gușă trece peste Piedone. Dacă Nicușor Dan se mai menține încă în vârful clasamentului, cu 29%, Cosmin Gușă urcă pe locul 2, cu 26%, Piedone -22, iar doctorul Cîrstoiu cu 15%.

Sondajul a fost realizat pe un eşantion de 1050 de respondenţi, din rândul populaţiei adulte, rezidentă în Romania, în vârstă de 18 ani şi peste, eroarea fiind de plus – minus 3,1% la un nivel
de încredere de 95%.
Datele au fost colectate telefonic, respectându-se raportul de reprezentativitate a eşantioanelor cu îndeplinirea criteriilor de relevanţă.
Validarea eşantionlui s-a realizat pe baza ultimilor date INS

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Introducerea salariului minim European, noua măsură PSD, impact major pentru salariile din mediul privat. VEZI ce modificări se aduc!
PSD își asumă introducerea în România a salariului minim european până la finalul lui 2024. ...