Liberalii din Bacău nu vor să susțină un candidat pesedist la primăria orașului

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Coaliția PSD-PNL este pusă din nou în dificultate. Liberalii din Bacău nu mai vor să-l susțină pe pesedistul Valentin Ivancea și ar merge pe mâna lui Sergiu Sechelariu, fost parlamentar social-democrat, trecut la PMP.

Biroul Politic Județean al PNL Bacău a decis vineri să renunțe la susținerea lui Valentin Ivancea de la PSD pentru funcția de primar al municipiului Bacău. Liberalii sunt convinși că o candidatură proprie ar fi mai potrivită, așa cum se întâmplă la județ.

PNL Bacău nu a stabilit însă care va fi candidatul partidului pentru funcția de primar. Pe lângă Liviu Miroșeanu, care are dezavantajul de a fi fost un mandat pe funcția de viceprimar alături de Viziteu, liberalii îl iau în considerare pe Sergiu Sechelariu, au confirmat pentru Ziarul de Bacău mai multe surse.

Sechelariu a mai pierdut o dată

Sergiu Sechelariu este fratele lui Dumitru Sechelariu, fost primar al municipiului Bacău în perioada 1996 -2004 și patron al echipei de fotbal FCM Bacău, decedat în urmă cu zece ani. El a mai candidat în calitate de “independent,” în alegerile din anul 2020, și a obținut cu 4.000 de voturi mai puține față de reprezentantul USR-PLUS, Lucian Daniel Stanciu-Viziteu.

Candidatura mai trebuie validată de Biroul Politic Național al PNL. Coaliția de guvernare PSD-PNL a decis la nivel central că vor merge împreună în localitățile cu primari USR.

Recent, Alin Nica, președintele PNL Timiș, a fost demis de conducerea de la București pe motiv de rebeliune contra aliatului PSD.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PNL și USR au semnat un protocol electoral pentru alegerile locale din Agigea și Întorsura-Buzăului
Filialele PNL din Constanța și Covasna au semnat cu USR protocoale electorale pentru susținerea unor ...