George Simion: România este un stat capturat, sub jugul Partidului Comasat Român

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Liderul AUR, George Simion, susține pe blogul său că România este un stat capturat. “Alianța PSD-PNL este o adevărată lovitură de stat.”

”România este, în aceste momente, un stat capturat. În țară se dă, sub jugul mafiei condusă de noul Partid Comasat Român, format din PSD și PNL, partidele care au îngropat țara în ultimii 34 de ani, o adevărată lovitură de stat.

România, țara noastră atât de dragă, a ajuns un stat capturat. Este prizonieră în propriul teritoriu din cauza intereselor obscure ale PSD-PNL. Această gheară putredă a sistemului patronat de PSD și PNL a acaparat statul român. Subminează, efectiv, libertățile fundamentale și instaurează o cenzură demnă de regimurile autoritare.

Asistăm, pentru moment, neputincioși la erodarea treptată a democrației și a statului de drept. De la controlul asupra instituțiilor judiciare, până la monopolizarea mijloacelor de informare în masă și folosirea acestora pentru propagandă și dezinformare, de frica AUR. Acest proces amintește de cele mai întunecate perioade ale istoriei noastre.

Vocea poporului este ignorată și suprimată! AUR, singurul partid de opoziție din România, a ales să nu cadă pradă caracatiței PSD-PNL.

Regimul construit de Klaus Iohannis, cu binomul Ciucă – Ciolacu la timonă, terorizează statul. Încalcă drepturile și libertățile românilor, încercând să înăbușe orice opoziție.

Nici măcar în statele bananiere, în regimurile autoritare nu se întâmplă așa ceva. Dar, pentru că vor să se păstreze la putere pentru încă 10 ani de ”stabilitate,” Ciucă și Ciolacu ignoră recomandările Comisiei de la Veneția, ignoră Constituția, îi sfidează pe români,” susține liderul opoziției.

România – stat capturat de frica AUR

Suntem în fața celui mai grav derapaj constituțional din ultimii 34 de ani, un atac la adresa suveranității poporului român.

Pe 8 Martie, Guvernul Ciolacu adopta odioasa ordonanță de urgență prin care decideau comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare. Cu doar 3 zile înainte de începerea perioadei electorale! Este cu atât mai grav că acest derapaj constituțional vine să completeze bătaia de joc la care au fost supuși românii în timpul pandemiei, atunci când drepturile lor fundamentale au fost încălcate de către același grup infracțional.

Le este frică de AUR. Atât de frică încât au organizat aceste alegeri comasate. Sunt atât de înspăimântați de vocea românilor, încât sunt dispuși să distrugă orice instituție a statului pentru a împământeni dictatura lui Klaus Werner Iohannis,” concluzionează George Simion.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rareș Bogdan: de frica rușilor, PSD și PNL s-au căsătorit din conivență
Europarlamentarul Rareș Bogdan, prezent la Brăila, a spus ceva de genul: doi se cunosc pe ...