Partidul România Puternică: Puterea naturii și voința națiunilor au făcut praf Agenda de mediu a UE

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Legea privind Refacerea Naturii, adoptată de Parlamentul European, a fost respinsă la reuniunea miniștrilor Mediului din statele membre ale UE. Guvernul României nu s-a opus. Opt state au votat împotrivă. Niciun partid din România nu critică agenda verde. Noul partid al antreprenorilor, Partidul România Puternică, susține că această normă face parte din proiectul de distrugere a capitalismului european. „Natura este dată de la Dumnezeu și se reface singură, fără intervenția directivelor UE. În întreaga istoriei, puterea de regenerare a naturii a uimit oamenii de știință,” se spune într-un comunicat de presă al formațiunii noi apărute pe eșicherul politic.

„Eșecul miniștrilor UE în a promova aberanta Lege a refacerii naturii demonstrează cât de sectară, ideologică și neprincipială este politica de mediu a Uniunii Europene.

Legea care urmărea protejarea diferitelor musculițe, distrugerea barajelor de pe râurile europene și închiderea a sute de mii de hectare agricole a fost respinsă de către unele țări membre ale UE. Pentru eurocrați, mai importantă e construcția castorilor, decât reconstrucția demnității, prosperității și identității europene.

Se demonstrează încă o dată că mult trâmbițata Agendă 2030 – de reducere aproape la zero a emisiilor de carbon – nu este altceva decât un mecanism de distrugere a supremației economice a Europei!

Natura este dată de la Dumnezeu și se reface singură, fără intervenția directivelor UE. În întreaga istorie, puterea de regenerare a naturii a uimit oamenii de știință,” susține Partidul România Puternică, printr-un comunicat de presă.

Economia Europei a ajuns în recesiune tehnică

Opt state membre ale Uniunii Europene au respins Legea privind Refacerea Naturii, detonând practic fundamentul politicilor comune, privind schimbările climatice și pretenția birocraților de a crea o zonă de Zero carbon și Zero industrie.

Sub aura malefică a Agendei de mediu, economia Europei a ajuns în recesiune tehnică. Până la criză e doar un pas. Prosperitatea mult visată a fost călcată de șenilele ideologice ale corectitudinii politice.

În accepțiunea noilor comisari sovietici de la Bruxelles, omul este veriga slabă a ciclului vieții. Croitorașul cenușiu, cel care blochează construcțiile de autostrăzi din România, are mai multe drepturi decât omul, în noua paradigmă economică.

Anul trecut, cărbunele a avut cele mai mari creșteri pe burse.

Eurocrații au impus guvernelor de la București închiderea minelor de cărbuni, provocând un șomaj uluitor în rândul mineritului.

Pierderile economice uriașe, prin scumpirea energiei, n-au fost compensate prin politici de reziliență.

Odată cu respingerea Legii privind refacerea naturii, birocrații europeni și-au demonstrat incompetența, lipsa de viziune și reaua credință față de puterea naturii.

Această normă urmărea distrugerea fermelor, a ecosistemelor industriale și a dreptului fundamental al omului de-a fi deasupra lucrurilor.

Evident că guvernul anti-național de la București n-a avut niciun punct de vedere, în condițiile în care România este una dintre cele mai afectate state de Agenda 2030.

Reamintim bolșevicilor de la Bruxelles vorbele lui Lucian Blaga: „O nicovală dobândeşte cu timpul tăria tuturor ciocanelor care au bătut-o,” susține comunicatul Partidului România Puternică.

Comisarii europeni impun cenzura TikTok / „În spatele fricii de adevăr, se ascunde Diavolul neomarxist” – susține Partidul România Puternică

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
S-a adoptat noua plafonare propusă de PSD, care-i protejează financiar pe români!
Camera Deputaților a adoptat ca for decizional, proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD Daniel Zamfir ...