Comisarii europeni impun cenzura TikTok / „În spatele fricii de adevăr, se ascunde Diavolul neomarxist” – susține Partidul România Puternică

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

„Liderii Coaliției toxice PNL-PSD vor să cenzureze TikTok. Noii comisari sovietici de la Bruxelles le-au transmis partenerilor de la București că numărul utilizatorilor acestei rețele este cel mai mare din Europa. Cântând partitura “ideilor extremiste,” orchestrată de noul Cominform progresist, vor să închidă TikTok.  Partidul România Puternică este împotriva oricăror forme ideologice, tehnice sau algoritmice de limitare a dreptului de transmitere liberă a gândurilor, opiniilor sau ideilor,” se arată într-un comunicat al Partidului România Puternică.

În Marea Criză americană din 1933, autoritățile de la Washington au interzis comercializarea alcoolului, ceea ce a dus la cel mai mare consum din istorie și la proliferarea rețelelor clandestine de vânzare a produselor interzise.

Pe fondul creșterii contrabandei, a apărut rețeaua jefuitorilor, controlată de John Herbert Dillinger, inventatorul conceptului de “spălare de bani.”

Cenzura este o măsură dictatorială. Democrația impune pluralismul ideilor.

„Ne temem că, în spatele fricii de adevăr, se ascunde Diavolul neomarxist”

“Orice persoană are dreptul la libertatea de exprimare. Acest drept cuprinde libertatea de opinie și libertatea de a primi sau de a transmite informații,” se scrie în Articolul 11 al Cartei Drepturilor fundamentale ale Uniunii Europene.

Închiderea ferestrei dialogului, schimbului de idei și încătușarea liberei expresii deschide ușile gulagului.

Ne temem că, în spatele fricii de adevăr, se ascunde Diavolul neomarxist.

“La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu.” (Ioan 1:1 Începutul lumii noi)

Partidul România Puternică protestează vehement și intenționează să sesizeze forurile mondiale de apărare a libertății de expresie, față de un nou abuz.

La alegerile europarlamentare din iunie 2024, nu mai votați Noua Uniune Sovietică! – se mai spune în comentariul de pe pagina Romaniaputernică.net

Medicul Cătălin Cîrstoiu are potential de creștere electorală

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Elev pedepsit pentru că a distribuit abțibilduri cu “Basarabia e România”
În România zilelor de azi, a promova unionismul și dragostea de țară reprezintă acțiuni contrare ...