Cum a variat mortalitatea excedentară din SUA în timpul pandemiei?

Andrei Marcu ACTUALITATE SOCIAL

Au trecut fix patru ani de la instituirea stării de urgență în 16 martie 2020 și formatorii de opinie din România încă evită subiectul genocidului global din perioada 2020-2022, scrie Aurelian.ro.

Observ că ușor-ușor, mass media “de jgheab” acceptă ideea existenței reacțiilor adverse post-vaccinare anti-Covid, dar ocolește, fără prea multă grație, subiectul creșterii numărului de decese și de dizabilități în rândul tinerilor.

Pentru că nu se dorește abordarea temei “coincidenței” temporale între creșterea mortalității excedentare din toate cauzele și momentul impunerii – de facto – a vaccinării în masă, mă văd nevoit să public traducerea unei secțiuni din Cartea “Cauză Necunoscută – epidemia de morți subite” a lui Ed Dowd (BlackRock) (pag 65)

În prima săptămână a lunii ianuarie 2022, CEO-ul OneAmerica (n.m. companie mare de asigurări), Scott Davison, la o întâlnire de comerț, a făcut următoarele comentarii, care au fost preluate de unele instituții media:

„Avem, chiar acum, cele mai mari rate de mortalitate pe care le-am văzut în istoria acestei afaceri – nu doar la OneAmerica. Datele sunt similare pentru fiecare jucător din domeniul asigurărilor”.

Davison afirmă că creșterea numărului de decese fost „uriașă” și că nu persoanele în vârstă au murit, ci „în primul rând, persoane la vârstă activă, între 18 și 64 de ani”, care erau angajați ai companiilor cu planuri de asigurări de viață de grup, prin OneAmerica.

„Și ceea ce am văzut în al treilea trimestru vedem că se continuă și în al patrulea trimestru, astfel că ratele de mortalitate au crescut cu 40% față de valoarea de dinainte de pandemie,” a spus el.

„Doar pentru a vă face o idee despre cât de gravă este situația, o catastrofă de trei sigma sau una la 200 de ani ar fi o creștere cu 10% față de pre-pandemie. Deci +40% este pur și simplu nemaiauzit”.

El a adăugat că majoritatea cererilor pentru decese depuse nu au fost clasificate drept cauzate de COVID-19.

De asemenea, compania a observat o „creștere” a cererilor de invaliditate. La început, invaliditate pe termen scurt, iar apoi o nouă creștere a cererilor de invaliditate pe termen lung.

26 de primari PNL amenință că pleacă la Forța Dreptei, dacă Simonis va fi desemnat candidat al coaliției pentru președinția CJ Timiș

Loading...

One Comment

  1. Sunt foarte ingrijorat de situatia prezentata in acest articol si ma simt dezamagit de faptul ca mass media, in special cea „de jgheab”, evita sa vorbeasca despre aceste informatii importante referitoare la cresterea numarului de decese si de dizabilitati in randul tinerilor. Este inacceptabil ca formatorii de opinie sa nu abordeze subiectul genocidului global din perioada 2020-2022 si sa lase acest subiect in umbra. Multumesc Aurelian.ro pentru faptul ca aduce in atentia publicului traducerea unei sectiuni din Cartea „Cauza Necunoscuta”, care dezvaluie informatii alarmante cu privire la ratele de mortalitate crescute si la cresterea cererilor de invaliditate. Este ingrijorator sa aflam ca aceste cresteri sunt de peste 40% fata de valoarea de dinainte de pandemie si ca situatia este considerata chiar o catastrofa de proportii. Este important sa se analizeze cu atentie aceste informatii si sa se ia masuri corespunzatoare pentru a proteja populatia impotriva consecintelor negative ale pandemiei si ale vaccinarii in masa. De asemenea, faptul ca 26 de primari PNL ameninta sa plece la Forta Dreptei, daca Simonis va fi desemnat candidat al coalitiei pentru presedintia CJ Timis, este un semn ca oamenii sunt sempre in cautarea unor lideri responsabili, care au grija de bunastarea populatiei lor. Sper ca aceste informatii vor fi luate in considerare si vor fi facute pasi importanti pentru a proteja sanatatea si viata oamenilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dr. Narcis Copcă, despre efectuarea primului transplant de tub digestiv: S-a obținut acreditarea ANT
Dr. Narcis Copcă, despre efectuarea primului transplant de tub digestiv! Spitalul Clinic Sfânta Maria a ...