Sondaj EUROACTIV: AUR e pe primul loc. AfD-ul german scade

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Publicația Euroactiv, cu sediul în Bruxelles, dă AUR pe primul loc în sondajul efectuat. Astfel, partidul etichetat drept extremist ar obține în alegerile europarlamentare 12 locuri, în timp ce PSD – 9, iar PNL – 8, conform raportului publicat azi.

Același site, care se ocupă de promovarea acțiunilor Comisiei Europene – fiind un oficios al acesteia – susține că AfD-ul german, omologul AUR, scade din cauza ascensiunii formațiunii stângiste desprinse din Die Linke, Sahra Wagenknecht Alliance (BSW), o formațiune mai radicală.

George Simion a declarat reporterilor acestui site că europarlamentarii AUR vor intra în The European Conservatives and Reformists Group (ECR), pentru a fi alături de reprezentanții partidului Georgiei Meloni.

Euroactiv cotează coaliția PNL-PSD cu 42%, iar AUR cu 25 %, fiind urmat de Alianța Dreapta Unită (USR-PMP-FD) cu 14%.

George Simion vrea să intre la guvernare

În timp ce AUR, partid  de extremă-dreaptă din România, a ajuns în fruntea sondajelor, AfD din Germania a pierdut teren în fața alianței radical-stângii Sahara Wagenknecht, conform ultimelor previziuni ale Europe Elect, realizate pentru Euractiv.

Partidul de extremă-dreapta Alianța pentru Uniunea Românilor (AUR), condus de George Simion, a apărut pe scena politică a României în 2019, urcând constant până să ajungă pe primul loc în ceea ce privește mandatele, estimându-se că va avea 12 parlamentari la viitoarele alegeri UE.

Cu o cotă destul de ridicată, AUR intenționează să intre la guvernarea țării, iar Simion se declară gata să zguduie Parlamentul European și să lupte cu „birocrații” Comisiei.

Nivelul de trai al nemților s-a prăbușit la cele mai mici cote de după cel de-al Doilea Război Mondial

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Limitarea adaosurilor comerciale la alimentele de bază a fost prelungită printr-un amendament PSD de ultim moment. Vezi până când se aplică măsura!
Măsura limitării adaosurilor comerciale la alimentele de bază a fost prelungită până la finalul anului ...