După ce a eșuat în lumea conservatoare, Ben-Oni Ardelean se întoarce în PNL

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

După ce a rătăcit prin lumea suveraniștilor cu “Mișcarea Speranței,” un proiect politic susținut de credincioși ai religiei penticostale, deputatul Ben-Oni Ardelean a revenit la matcă. A încercat o mișcare conservatoare, dar s-a rătăcit prin hățișul de partide suveraniste. A cochetat chiar și cu Mircea Geoană, dar n-au picat la pace.

Surse politice susțin că, în negocierile cu partidele suveraniste, nu au convenit numărul de locuri și nici n-a fost sigur că poate reveni în Parlament. În toamnă, își anunțase demisia din grupul PNL, dar acum se întoarce, după o rătăcire de jumătate de an.

În mediul politic, se spune că Ben-Oni Ardelean – o personalitate extrem de ambițioasă, dar și egoistă – reușește mereu să convingă parteneri politici că ar aduce zeci de mii de voturi de la Biserica Speranța.

La ultimele alegeri parlamentare, n-ar fi fost dorit de organizația PNL pe listele parlamentare, dar în susținerea sa, a sărit Mitropolitul Ioan al Banatului și Ambasada SUA la București. La fel ca un vechi deputat țărănist, Dugulescu, fost pastor baptist, participă în SUA la serile de rugăciune, loc de lobby cu personalitățile marcante ale Americii.

De numele lui Ben-Oni Ardelean nu este legat niciun proiect serios, el fiind interesat doar de mărirea propriei persoane și de confortul parlamentar.

Rareș Bogdan: Cu Gabriela Firea candidat, pierdem mult electorat la Nicușor Dan. Cu un candidat PNL, votanții PSD merg spre Piedone

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Interdicția lui George Simion de a intra în Ucraina s-a prelungit. SBU nu oferă probele acuzării
Președintelui AUR George Simion i s-a prelungit interdicția de a intra pe teritoriul Ucrainei. Interpelat ...