Vreți să vedeți eclipsa totală de soare la Niagara? Mai sunt locuri în trenul de lux

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal SOCIAL

The New York Times anunță că mai sunt locuri în trenul de epocă Total Eclipse Limited, pentru a vedea la Niagara eclipsa totală de soare din ziua de 8 aprilie 2024.

Eclipsa totală de soare va fi vizibilă doar în SUA, în interiorul unei fâșii de pământ cu o lățime de aproximativ 150 de kilometri, începând de pe coasta de vest a Mexicului și terminând în Maine, Nova Scoția și Insula Newfoundland.

Eclipsa totală  începe pe litoralul Mexicului, îndreptându-se spre nord-est prin 13 state din SUA și terminând în Newfoundland, Canada. “Există un număr copleșitor de evenimente organizate pe teritoriul unde se vede eclipsa totală de soare. Pentru toate buzunarele,” dezvăluie un reportaj din The New York Times.

Trenul de epocă, Eclipsa totală de soare și Cascada Niagara – 3 într-unul

Cel mai spectaculos este organizat de New York Adventure Club, cu plecare spre Niagara în ziua de 7 aprilie, din Gara centrală a New York-ului, cu trenul de epocă Total Eclipse Limited. Vagoanele de dormit sunt Pullman, vechi de cincizeci de ani, reabilitate. Acestea au făcut parte din Orient Expres-ul american.

Organizatorii anunță că locurile sunt limitate la 20 într-un vagon de clasa lux. Perioada sejurului este 7-9 aprilie, cu staționare la Cascada Niagara, pentru a admira eclipsa totală de soare.

Dormitorul este format dintr-un pat de mahon sculptat și tapet original din mătase țesută, accesul la restaurant este permanent, chiar și noaptea. Prețul călătoriei de vis este de 8.234 $. Rezervați AICI!

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Orașul românesc care se va bucura de ultima ninsoare
Meteorologii de la AccuWeather au revizuit prognoza meteo pe luna martie și ne indică orașul ...