Marcel Ciolacu: avem cele mai mari investiții în economie de după Revoluție

Andrei Marcu ACTUALITATE ECONOMIC POLITIC Principal

Premierul României Marcel Ciolacu publică pe pagina sa de Facebook o serie de date care demonstrează că guvernul pe care îl conduce a avut cele mai mari investiții în economie de la Revoluție încoace.

“În 2023, am avut cele mai mari investiții nete în economie de după Revoluție: 38,3 miliarde euro. Cu 8 miliarde #înplus față de 2022! Miza pe care am pus-o anul trecut pe investiții începe să facă diferența în favoarea companiilor românești!

Totodată, premierul arată că sub mandatul său, s-au făcut investiții publice fără precedent. „Am susținut companiile locale cu mecanisme de sprijin extins, prin scheme de ajutor de stat, granturi și garanții pentru credite. Astfel, am ajutat mediul de afaceri să deruleze #investiții private care au produs dezvoltare economică și socială. Împreună, stat și mediu privat, am ajuns la investiții de aproape 12% din PIB!” – a completat premierul.

„Acesta este traseul corect al creșterii economice a României! Asta înseamnă afaceri în creștere, profituri robuste și venituri suplimentare la buget. Sunt bani pe care îi reinvestim în acest an în economia noastră și cu care creștem veniturile românilor, salariați și pensionari,” a scris Marcel Ciolacu pe facebook.

Ciolacu mulțumește echipei de avocați pentru victoria în Procesul Roșia Montană

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rareș Bogdan: Cu Gabriela Firea candidat, pierdem mult electorat la Nicușor Dan. Cu un candidat PNL, votanții PSD merg spre Piedone
Prim-vicepreședintele PNL Rareş Bogdan face o analiză a datelor din ultimele sondaje pe Capitală. Și ...