Miting AUR, împotriva PPE /„Afară, afară, cu Ursula din țară!”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Sute de membri și simpatizanți AUR, în frunte cu George Simion și cu europarlamentarul Cristian Terheș, au organizat un protest în această seară,  în fața Romexpo, unde se desfășoară congresul PPE, la care participă zeci de lideri europeni. S-a scandat: „Afară, afară, cu Ursula din țară!”

Protestele au fost transmise live pe mai multe canale de socializare, în contextul unei cenzuri impuse de anumite televiziuni.

La începutul mitingului, liderul George Simion a explicat motivul protestului și de ce cer Ursulei să plece: invocând pandemia, impunerea achiziției de vaccinuri și folosirea politicienilor români ca sclavi.

George Simion purta o șapcă cu numele lui Trump.  A făcut apel la români să se alăture protestelor. Avea în direct peste 7000 de unici pe facebook.

VIDEO AICI

S-a mai scandat: „Hoții,” „Suveranitate,” “Ursula nu uita / România nu-i a ta!”, „Jandarmeria apără hoția!”

Mitingul a fost inițiat de Chris Terheș, singurul europarlamentar român, care a acuzat-o pe Ursula von der Leyen că a secretizat contractul cu Pfizer. Pe pancarte erau scrise mesaje în engleză, care cereau desecretizarea contractelor Pfizer.

„Jandarmeria n-ar trebui să ne păzească pe noi, ci pe ei care fură pădurile României și nu  ne primesc în Schengen,” a declarat George Simion.

În cursul zilei de mâine, se va vota în Congres o moțiune de susținere a intrării României în Schengen. Partidul lui Nehamayer a anunțat că se va opune și va vota împotrivă.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Succes al liberalilor / Congresul PPE a votat în unanimitate susținerea României și Bulgariei pentru aderarea deplină în Schengen
Deși partidul lui Karl Nehammer anunța înainte de Congresul PPE de la București că nu ...