Milionul de turiști străini al lui Dominic Fritz, făcut țăndări de statistică

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC Principal

Direcția Regională de Statistică Timiș a făcut publice datele referitoare la numărul de turiști care s-au cazat în cel mai vestic județ al României în cursul anului 2023. conform informațiilor oficiale, în această categorie au fost incluse 344.654 de personae, scrie deBanat.ro.

Statistica distruge mitul creat de Dominic Fritz cu milionul de turiști aduși de evenimentul Timișoara – Capitală Europeană a Culturii, 2023. El preconiza venirea a unui milion de turiști străini, în ciuda capacităților de cazare mult mai reduse numeri.

De remarcat faptul că în luna decembrie 2023, numărul turiștilor care au avut cel puțin o noapte de cazare la una dintre structurile de specialitate ale județului a fost de 25.334, mai puțin  decât cei 26.873 din decembrie 2022. Per total an, s-au cazat 344.654 de astfel de turiști. Cele mai bune luni ale anului au fost cele de vară. August a fost cea mai de succes, cu 37.289 de sosiți, față de 35.436 în septembrie, respectiv 32.570 în iulie, mai scrie presa locală.

Venerabilul Dinu Săraru a plecat la Orientul Etern

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Ciucă: Bucureștiul va fi centrul politic al Europei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că, săptămâna aceasta, Bucureştiul va deveni ”centrul politic al Europei,” ...