Dezastru pentru DNA / Instanța anulează tot dosarul de corupție fabricat lui Alexandru Adamescu

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

DNA a primit o lovitură năucitoare din partea unui judecător de la Tribunalul București, în dosarul lui Alexandru Bogdan Adamescu, fiul lui Dan Adamescu, ucis de lupta anticorupție în Penitenciarul de la Jilava. Ieri, judecătorul Cătălin Gabriel Bunea, de la Tribunalul București, a desființat pur și simplu întreaga muncă de cercetare a procurorilor DNA.

„Dezastru fără precedent pentru Direcția Națională Anticorupție. Recunoaștem, așa ceva nu ne-a prea fost dat să vedem până acum: toate actele dintr-un dosar au fost pur și simplu desfințate în camera preliminară, de la procesul de sesizare din oficiu și ordonanța de începere a urmăririi penale în REM, până la rechizitoriu. Iar totul dovedește comiterea unui grav abuz de către DNA,” scrie publicația specializată pe justiție LUJU.ro.

Conform minutei, făcută publică ieri, procesele verbale, delațiunile, înregistrările audio și toate probele procurorilor au fost desființate de judecător.

citește și: “Băi, Nicu D. Frânaru, du-te acasă!”

Procurorul DNA George Adrian Matei, un braț armat al statului paralel, care a trimis zeci de nevinovați la închisoare, doar pentru că erau nefrecventabili pentru regim, l-a deferit instanței de judecată, în 15 iunie 2021,  pe Alexandru Bogdan Adamescu, pentru dare de mită, într-o cauză disjunsă din cea în care tatăl său fusese trimis în judecată, mort între timp.  După doi ani de la acel moment, dar la peste zece ani de la declanșarea cercetărilor, s-a dovedit că întreg Rechizitoriul lui Alexander Adamescu este plin de grave nereguli.

În cazul în care Curtea de Apel București menține soluția, înseamnă că Alexander Adamescu a făcut circa șapte ani de arest (preventiv si la domiciliu) într-un dosar lucrat cu acte nelegale.

Omul de afaceri Alexandru Adamescu locuiește la Londra, statul român emițând un mandat internațional de extrădare, dar justiția britanică nu pune în aplicare mandatul, din cauza precarității actului de justiție din România și a condițiilor inumane din penitenciarele românești.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Scandal la “patrioți” / Marian Cucșa: Conserva coldistă Ilan Laufer a fost dată afară din Alianța AUR
S-a rupt lanțul de iubire dintre formațiunea Forța Identității Naționale a lui Ilan Laufer și ...