Dominic Fritz, învins în instanță de “interlopi.” Decizie definitivă

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Principal

Oamenii de afaceri, catalogați ”interlopi și mafioți” de către primarul Dominic Fritz, câștigă tot mai multe procese în instanță contra Primăriei Timișoara. ”Marea demolare” de pe malurile canalului Bega, promisă cu mare fast de primarul userist, se blochează, pas cu pas, din cauză că numiții ”interlopi” își caută dreptatea prin instanțele de judecată.

Curtea de Apel Timișoara a admis miercuri, 28 februarie 2024, cererea de anulare a dispoziției de demolare emisă de către primarul Timișoarei, în luna aprilie 2023, pentru baza sportivă și de agrement No Name.

“Admite recursul declarat de recurenta reclamantă Soldado SRL, împotriva sentinţei civile nr. 761/04.10.2023 pronunţată de Tribunalul Timiş, în dosar nr. 2989/30/2023, în contradictoriu cu intimatul pârât Primarul Municipiului Timişoara, având ca obiect anulare act administrativ. Casează sentinţa recurată. În rejudecare, Admite cererea formulată de reclamanta Soldado SRL în contradictoriu cu pârâtul Primarul Municipiului Timişoara. Anulează Dispoziţia Primarului Municipiului Timişoara nr. 709/26.04.2023. Definitivă. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei astăzi, 28.02.2024”, se arată în comunicarea de pe portalul instanței de judecată.

Prin decizia din 28 februarie 2024, judecătorii Curții de Apel Timișoara au consfințit nelegalitatea deciziei de demolare emisă de către primarul Timișoarei pentru baza No Name. Decizia este definitivă. Judecătorii au admis recursul formulat de noi împotriva hotărârii de la Tribunalul Timiș, a casat-o în integralitate, rejudecând cauza și a admis cererea de anulare a dispoziției de demolare din data de 26 aprilie 2023, dată de către primarul Timișoarei, Dominic Fritz, pentru locația bazei sportive No Name, scrie Ziua de vest.

Numiți ”interlopi” și ”mafioți” de către Fritz, reprezentanții firmei care administrează No Name au anunțat că îl vor da în judecată pe primarul Timișoarei pentru calomnie. Ei vor cere daune, spunând că nu doar imaginea lor a fost prejudiciată, dar au avut de suferit și copiii și familiile lor.

Reprezentanții firmei mai spun că timp de zeci de ani au plătit taxe și impozite și au investit în actuala bază No Name, iar clădirile pe care Fritz voia să le dărâme au rămas neintabulate din cauza refuzului sistematic al Primăriei Timișoara de a pune în aplicare HCL-uri și de a le intabula.

Kremlinul avertizează NATO: trimiterea trupelor terestre în Ucraina va avea consecințe grave

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Google a pus gând rău jurnalismului de calitate
Fulminanta dezvoltare a tehnologiei pune în pericol vechile meserii.Dacă folosirea roboților în industrie e o ...