Donald Trump și-a zdrobit adversara în propriul fief electoral

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL

În alegerile preliminare din Carolina de Sud, Donald Trump a spulberat-o chiar în fieful ei pe Nikki Haley, singura sa contracandidată rămasă în cursă. Ea a fost mai mulți ani guvernator al acestui stat american. După numărare a peste 80% din buletinele de vot ale Conferinței republicane, Trump are un scor detașat. Peste 60% din voturi.

Conform presei americane, majoritatea votanților lui Trump sunt împotriva continuării ajutorului financiar și militar acordat Ucrainei și vor stoparea imigrației ilegale.

După ce a biruit în Iowa, New Hampshire și Nevada, Trump este la a patra victorie în alegerile preliminare. Decisivă pentru nominalizarea sa este „Super marțea” din 5 martie 2024.

citește și: George Simion, la Washington: în România răsare un serios curent conservator

Nikki Haley a anunțat că, deși umilită în propriul fief electoral, nu renunță la luptă. Ea continuă campania electorală și se va prezenta la “Super Marți” din 5 martie 2024, când va avea loc decizia finală, privind susținerea de către republicani a unui singur candidat la președinția americană.

Nikki Haley susține că Trump nu-l poate bate pe Biden în alegerile din toamnă.

Nora lui Trump a declarat că singurul lucru pentru care Haley rămâne în competiție e pentru că speră ca justiția americană să-l facă vinovat pe fostul președinte.

Foto: AP

Loading...

One Comment

  1. Este interesant sa vezi cum Donald Trump reuseste sa domine alegerile preliminare din Carolina de Sud, chiar in fata contracandidatei sale directe, Nikki Haley. Este cu atat mai impresionant faptul ca ea a fost guvernatoarea acestui stat timp de mai multi ani. Cu siguranta, rezultatul acestor alegeri ii ofera lui Trump o pozitie foarte buna in cadrul Conferintei republicane, avand peste 60% din voturi. Si conform presei americane, majoritatea sustinatorilor lui Trump sunt impotriva continuarii ajutorului acordat Ucrainei si vor sa opreasca imigratia ilegala.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rareș Bogdan, mesaj emoționant la trecerea celor doi ani de război în Ucraina
“Acum 2 ani, copilașii ucraineni au fost luați de mânuță, urcați în spate alături de ...