Marian Oprișan: “Nu doresc să preiau locul fostului președinte Cătălin Toma. Acesta e al liberalilor”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

După dispariția prematură a liberalului Cătălin Toma, președinte al CJ Vrancea, adjunctul său, Marian Oprișan, a transmis printr-o scrisoare deschisă că nu dorește să ocupe o poziție, care ar fi de drept a liberalilor.

“Dorința mea este clară: NU doresc să preiau locul fostului președinte Cătălin Toma și atribuțiile de președinte al instituției.

Consider că mandatul, conferit de cetățeni la alegerile locale din anul 2020 liderului PNL, trebuie să fie continuat și dus la sfârșit, în mod natural, de colegii acestuia.

citește și: Reporterii Reuters recunosc superioritatea de 7 la 1 a armatei ruse în luptele din estul Ucrainei

În aceste momente de o tristețe copleștitoare și de o mare încărcătură emoțională, este datoria noastră de onoare să respectăm, cu decență, memoria acestui om tânăr, care s-a stins prea repede și pe care l-am apreciat pentru echilibrul, bunătatea, modestia și integritatea sa.

Vă asigur că voi continua să fiu alături de vrânceni și voi susține proiectele pentru dezvoltarea Vrancei, așa am cum făcut-o în ultimii ani,” a transmis vicepreședintele CJ Vrancea, Marian Oprișan.

Trupul neînsufleţit al lui Cătălin Toma, care a decedat în weekend la un spital din Capitală, din cauza unei viroze care a dus la complicaţii severe, va fi dus în localitatea sa natală, unde a fost şi primar, anume în Jariştea. Nu înainte de a se opri şi la Consiliul Judeţean Vrancea, acolo unde se va ţine un scurt moment de reculgere şi se va spune o rugăciune. Înmormântarea va avea loc joi, în Jariștea. El a murit la vârsta de 46 de ani, în urma unei gripe cu evoluții fulminante, conform aprecierilor directorului Institutului „Matei Balș” din Capitală.

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alexei Navalnîi va fi înmormânata în secret, susține mama sa
Ludmila, mama politicianului rus de opoziție Alexei Navalnîi, susține că a văzut cadavrul fiului ei, ...