Clinica de Dermatologie din Timișoara / Fața hâdă a administrației Dominic Fritz

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Vine campania electorală. Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, pregătește mash-uri uriașe cu chipul său de edil in charge. Fața urâtă a orașului va fi ascunsă de niște pânze imense cu chipul său.

Fosta Clinică de Dermatologie din centrul Timișoarei nu a mai devenit centru cultural, mai mult a fost total uitată de conducerea administrativă actuală a orașului și e în pericol de distrugere, spune fostul viceprimar, actualul consilier local liberal, Dan Diaconu.

Reabilitarea ar fi trebuit să fie finalizată pentru ca în 2023 să fie în centrul activităților dedicate Capitalei Culturale, scrie Ziua de vest.

”Centrul Cultural de pe strada Mărășești ce urma să înlocuiască Spitalul de Dermatologie în clădirea superbă de secol XVIII aflată în punctul ZERO al orașului, pentru anul 2023 – Capitala Europeana a Culturii, arata asa cum vedeti in fotografii. Nu doar că nu s-a finalizat pentru 2023, dar a stat două ierni fără acoperiș. Desigur nu e unul dintre locurile preferate de filmat ale edililor noștri,” spune Diaconu.

Proiectul zace din 2014. Banii guvernamentali s-au pierdut

Demersurile pentru ca acest centru să devină realitate au început în 2014, o dată cu identificarea spațiului pentru un nou spital de dermatologie pe strada Ofcea.

”În noiembrie 2015, noul spital de Dermatologie de pe strada Ofcea, construit practic de la zero la standarde de secol XXI, era finalizat. A pornit procesul de expertizare și proiectare a noului centru, apoi licitația de execuție. În luna iunie 2020 s-a dat ordinul de începere: termen de execuție 2 ani – până în 25.06.2022. În paralel s-a obținut finanțare guvernamentală pentru acest obiectiv.

După 2020: Iernile 2021 si 2022 au găsit acest edificiu atât de important pentru istoria și patrimoniul Timișoarei fără acoperiș, producând probabil, stricăciuni uriașe monumentului. Finanțarea guvernamentală s-a pierdut. Anul 2023 a găsit Timișoara fără acest important obiectiv. Astăzi arată așa cum vedeți în poze, cu copăcei crescuți în acoperiș și un dezastru în interior”, spune fostul viceprimar al Timișoarei.

Diaconu revine cu discuția pe tema proiectelor noi pe care administrația actuală nu le-a produs.

”Iubirea pentru oraș, din postura de edili, nu se arată prin declarații pe mash-uri uriașe violet (culoarea pe care ați găsit de cuviință să o înlocuiți de pe mijloacele de transport în comun) puse cu 9 luni înainte de alegeri, ci tocmai în dedicare pentru a finaliza măcar obiective lăsate în execuție, dacă nu a fost să fie vreun proiect propriu în trei ani și jumătate,” încheie Diaconu.

Vasile Blaga dixit: Ori se rupe hamul, ori moare calul

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Viceprimarul liberal Cosmin Tabără se bate pentru Portul Timișoarei, în timp ce Dominic Fritz umple orașul cu mash-uri: “Iubim Timișoara”
Guvernul a adoptat la sfârșitul lunii mai 2018 hotărârea de înființare a Regiei Autonome de ...